З 6 вересня орієнтовно до кінця року буде повністю перекрито рух на ділянці від Гала-Бар до маркету "Пчілка".
Відбуватиметься реконструкція вулиць та розв'язок, разом з капітальним ремонтом мосту.
http://youtu.be/I2Wm6eBnR60
От вони не могли для початку міст в Романівці завершити....Там Онур майже на фінішній прямій, затримка з розбиранням будівель на підходах з південної сторони. Вікна та дах зняли, а коробка стоїть

І чого? Бо я якось не здогадуюсьЧиє будівництво River Port активізувалось поруч![]()
А що це за висотка там, звідки взялась? це після звільненя почали будувати?
мешканці Ірпеня вже в захваті, о 6:30 через Романівку вже не виїхати.
ну а міст в Романівці це окрема пісня, нагадує мені подільсько-воскресенський, тобто путь в светлое никуда
мешканці Ірпеня вже в захваті, о 6:30 через Романівку вже не виїхати.
ну а міст в Романівці це окрема пісня, нагадує мені подільсько-воскресенський, тобто путь в светлое никуда
Та яка зрештою різниця де стояти. Був міст - стояли всі перед перехрестям з Наумова, ну а або зараз - там же блокпост.
А що це за висотка там, звідки взялась? це після звільненя почали будувати?
а хто знає як там справи з капітальним ремонтом? чи скоро можно буде проїхати Гостомельским шосе?
а хто знає як там справи з капітальним ремонтом? чи скоро можно буде проїхати Гостомельским шосе?З ремонтом все добре, проїзд вже б давно відкрили, якби не тягнули комунікації до будинків самі-знаєте-кого