Інтерес тому, що якщо доведеться сидіти без води з водопроводу чи реально самому це наколгоспити?
Подивився, насоса на воду немає в машині, тільки клапан. Тобто треба ще якийсь насос додавати.
Змінено nickka (17:00 05/09/2023)
я так розумію подається безпосередньо на насос.
я просто хотів зрозуміти оця переробка 7 тисяч коштує чи ні? якщо додавати насос, та щось заробити на цьому, то може й так. Подивився на ютубчику (с) так там чого тільки самотужки не ліплять, але оці, що продаються вже з баками, досить пристойно виглядають.

я просто хотів зрозуміти оця переробка 7 тисяч коштує чи ні? якщо додавати насос, та щось заробити на цьому, то може й так. Подивився на ютубчику (с) так там чого тільки самотужки не ліплять, але оці, що продаються вже з баками, досить пристойно виглядають.
Побачив в роботі такий агрегат. Бак на 90л стоїть поруч з машиною, звичне місце для під'єднання води пусте, а знизу бак і машина з'єднані трубкою, я так розумію подається безпосередньо на насос. До чого це я? Така машина на розетці коштує 10650 грн. Оці господарі віддали за таку комбінацію 17. Дивлюсь баки для води, 100л ну 2000 грн. це ж не питна вода, можна й дешевше, напевно, знайти. Що там ще переробляють?Если подразумевается временное сидение без воды, т.е. просто пересидеть и постирать пока не появится водоснабжение штатное, то нет никакого смысла городить огород этот, достаточно просто поставить бак и какой-то насос, можно даже 12В типа от печки газели, давит он нормально, включение делать по открытию клапана и все, пусть заливает само. Или можно бак с водой поднять над машинкой, видел такое в селе у кого-то. Ну или вручную - заливать через порошкоприемник.
Інтерес тому, що якщо доведеться сидіти без води з водопроводу чи реально самому це наколгоспити?
Подивився, насоса на воду немає в машині, тільки клапан. Тобто треба ще якийсь насос додавати.
Я в тому році, коли не було води холодної, прасував на гарячій.
Досвід облоги в березні 22 показав, що вода зникає разом з електрикою. Тому сенсу в тих конструкціях?..
Организовано просто, стоит бак и дополнительный насос (или два - на разные камеры порошкоприемника) вместо электромагнитного клапана. Насос закачивает воду из бака через порошкоприемник в машину и все, больше там отличий нет. Отсюда, кстати, и минус, что насос дает давление меньше, чем водопровод и плохо вымывает порошок из порошкоприемника, потому обычно засыпают прямо в барабан.Досвід облоги в березні 22 показав, що вода зникає разом з електрикою. Тому сенсу в тих конструкціях?..
я більше з цікавості як воно організовано.
У квартирі на 4 поверсі такого точно робити не має сенсу.
працюють звичайні пралки (з Києва на пенсію їдуть) без усіляких додаткових баків/насосів, а бак з водою літрів на 300 - на горищі, метра на 3 вище. Просто дещо довше набирається вода...
а бак з водою літрів на 300 - на горищі, метра на 3 вище. Просто дещо довше набирається вода...
оскільки всюди пишуть, що треба мінімум 10 м висоти. Це третій поверх![]()
"..господарі віддали за таку комбінацію 17...". Немає води, то і немає світла. Ще зарядну станцію чи генератор. В сумі десь штука баксів....
Не можу поняти - ну немає води. І от терміново треба щось попрати? От прямо тут і прямо зараз?Есть разные случаи, например вода с перебоями, тогда бак набрался когда вода была, а стирать можно в любое удобное время. Ну или дача, например, если нет централизованного водоснабжения - насосом или ведрами налил в бак - постирал. Если есть предложение, значит, есть и спрос.
Може для таких випадків ну коли вже зовсім муляє купити портативну пралку? Так, не автомат, ну і що?
"..господарі віддали за таку комбінацію 17...". Немає води, то і немає світла. Ще зарядну станцію чи генератор. В сумі десь штука баксів....
Я б в відсутність води набрав би в таз і руками поправ труселя та шкарпетки. Є така опція. А інше чекало би пока з'явиться вода, не тижнями ж її не буде. А якщо тижнями - то портативна стиралка. Дешево і сердито.
комбінацію вода з криниці електрика в хаті не розглядається? Люди купили саме для такого варіанту. Світло є води немає.
а бак з водою літрів на 300 - на горищі, метра на 3 вище. Просто дещо довше набирається вода...
це, до речі, цікавий досвід, оскільки всюди пишуть, що треба мінімум 10 м висоти. Це третій поверх![]()