Хто бота згубив?![]()
якось нарили запчастин і таки вже перебирають. І тут я спитав пробіг. Виявилося, що мерс америкос (купувався нульовим в 90-их) і проїхав вже 800 тисяч...міль! тобто майже 1,3 млн. км до капіталки. Він ще не був на колінах. Просто вирішили довести до стану нового.
Сидів в тому кабані - ергономіка - жах. Незручна посадка, незручне крісло, величезний руль, все квадратне і униле. Це просто предмет ностальгії...
Сидів в тому кабані - ергономіка - жах. Незручна посадка, незручне крісло, величезний руль, все квадратне і униле. Це просто предмет ностальгії...
На свое время он был агІнь. Но его время ушло. Думаю через лет 25-30 те кому сейчас 10 лет , сядут в нынешние, по нашим меркам современные и отличные машины и скорее всего так же скажет, что "...і униле".
На свое время он был агІнь. Но его время ушло. Думаю через лет 25-30 те кому сейчас 10 лет , сядут в нынешние, по нашим меркам современные и отличные машины и скорее всего так же скажет, что "...і униле".
Ну тепер не тільки механіки будуть заробляти, а й толкові електрики/програмісти))
Утримувати буде ще дорожче
Я дуже хочу W221 ,от дуже подобається і ніякий здоровий глузд і розкази "бивалих" що це грошовий пилотяг мене не зупинять.
Як тільки порозпродую свої авто відразу куплю і все побоку![]()

Оно и неактуально станет лет через 5, и поддерживать смысла не будет
Так і є. Тому ті, хто нормально переносять кризу середнього віку - купляють новий мерс, а коли виходить наступний - продають і знову беруть новий і насолоджуються благами прогресу
Оно и неактуально станет лет через 5, и поддерживать смысла не будет
А чего с ним через 5 лет случится? Колеса квадратными станут?![]()
Посмотрите на тот же нынешний s-класс. Все электронное, нежное, с кучей софта...
Посмотрите на тот же нынешний s-класс. Все электронное, нежное, с кучей софта...
С таким успіхом можна і на телефон подивитись. Не те що раніше, дисковий, на шнурку, без електрики дзвонить. Або велосипед, Аіст, або Салют, проїхав 20 км і ноги отпали. Ще жигуль, поки у Львів доїхав, два рази карбюратор перебрав.
С таким успіхом можна і на телефон подивитись. Не те що раніше, дисковий, на шнурку, без електрики дзвонить. Або велосипед, Аіст, або Салют, проїхав 20 км і ноги отпали. Ще жигуль, поки у Львів доїхав, два рази карбюратор перебрав.
все верно. У меня до сих пор лежат рабочие телефоны, которым по 15 лет. Достал и юзаешь. А более свежие смарты давно превратились в тыкву из-за старого софта. Недавно достал, думал использовать по работе, а фиг там.
Велик? Аист и через 10 лет будет скрипеть и ехать, а электробайк с его батареей?
Жигуль - да, карб тоже на трассе перебирал, было дело. Но они до сих пор на дорогах. А даже w220 уже редко встретишь.
Потому примеры неудачны.
Толку з цих девайсів, якщо ними користуватись не можливо сьогодні, а не 10-20 років назад.