В Європі, дизель на ручці це норма.

то, что они выставлены на продажу, не удивительно.В Європі, дизель на ручці це норма.
Странно. Бо на мобайл.де від 17 року, ми ж за тенденцію.
Шкоди 11300шт автомат і 1600шт механіка.
По Мерседесам ситуація трохи "краща". Механіка 4000шт, автомат 29000шт.
Якщо ще відкинути комерційний транспорт буси і "пиріжки", то з механікою повний швах.
Мабуть німцям ніхто не розказав про ломуче ДСГ і надійну механіку.
Вот тогда мы и узнаем, что думают немцы о своем хваленом ДСГ с пробегом 200 т.

я вам помогаю изложить вашу же мысль комплексно - а вы ещё и недовольны:-).......
Вот тогда мы и узнаем, что думают немцы о своем хваленом ДСГ с пробегом 200 т.
Вперед, шукай інфу і показуй.
п.с. По БМВ ситуація схожа з Мерседесом.
Я так розумію на БМВ і Мересдесі також ДСГ стоїть?
я вам помогаю изложить вашу же мысль комплексно

В Німеччині ситуація може трохи краща.
в смысле? Вот вы не понимаете, что количество выставленных на продажу машин с АКПП может означать, например, стремление от них избавиться. Я вам подсказал и теперь вы може сделать свою аналитику намного более убедительной.я вам помогаю изложить вашу же мысль комплексно
Ніякої допомоги не було з вашого боку і не буде.
п.с. Таких "советчиков" в нас від совка, хоть греблю гати. Ти краще не словом, а ділом.
в смысле? Вот вы не понимаете, что количество выставленных на продажу машин с АКПП может означать, например, стремление от них избавиться. Я вам подсказал и теперь вы може сделать свою аналитику намного более убедительной.я вам помогаю изложить вашу же мысль комплексно
п.с. Таких "советчиков" в нас від совка, хоть греблю гати. Ти краще не словом, а ділом.
И это не помощь? Ну, тады продолжайте сыпать цифры, не понимая, что они означают, дело хозяйское....
в смысле? Вот вы не понимаете, что количество выставленных на продажу машин с АКПП может означать, например, стремление от них избавиться. Я вам подсказал и теперь вы може сделать свою аналитику намного более убедительной....
И это не помощь? Ну, тады продолжайте сыпать цифры, не понимая, что они означают, дело хозяйское....
Блін ти так хамовито себе у всіх темах поводиш, навіщо?
В Європі, дизель на ручці це норма.
Странно. Бо на мобайл.де від 17 року, ми ж за тенденцію.
Шкоди 11300шт автомат і 1600шт механіка.
По Мерседесам ситуація трохи "краща". Механіка 4000шт, автомат 29000шт.
Якщо ще відкинути комерційний транспорт буси і "пиріжки", то з механікою повний швах.
Мабуть німцям ніхто не розказав про ломуче ДСГ і надійну механіку.
1) чому саме така вибірка, я дав пояснення, уважніше читаємо.
2) ніхто не заважає зробити ПРАВИЛЬНУ вибірку.
А то чесно кажучи трохи забебали, один прибіг із порадами пустими, іншому щось не так.
Думаю, механика таки останется, потому что это один равноценных из вариантов исполнения трансмиссии, такой же как робот, вариатор или классический гидротрансформатор. Но не исключаю, что его, рано или поздно, придется заказывать а отдельную доплату, а так, как сейчас, в самых убогих комплектациях.
Думаю, механика таки останется, потому что это один равноценных из вариантов исполнения трансмиссии, такой же как робот, вариатор или классический гидротрансформатор. Но не исключаю, что его, рано или поздно, придется заказывать а отдельную доплату, а так, как сейчас, в самых убогих комплектациях.
та з двз мкпп нікуди не дінеться, але останні 10 років мкпп практично не еволюціонує
і цьому є декілька причин - гібриди та електро - що одні що інші вже не мають будь-якої кпп взагалі (ті рудименти на кшталт є-свт до уваги можна не брати)
ну і розвиток автоматичних трансміссій ат стали суттєво надійнішими і суттєво дешевшими у виробництві, а ще зараз такі автомобілі що навіть "аднаразавиє дригатєлі" та "ламучіє автомати з варіаторами" мають шанс пережити авто в цілому