Есть ли какой-то промо на пару дней потестить сервис?
Дякую наперед.
Дякую наперед.
Дякую наперед.
На олх від 50грн/міс , повно
як правило ні, давно так користуюсь
як правило ні, давно так користуюсьЦікаво, як воно працює з їх нововведеннями по блокуванню.
якими? все вмикається-) якщо блокують пишеш постачальник послуг він заводить новий аккаунт і дивишся даліРаніше на одному акаунті спокійно було 5 користувачів (сім'я) навіть в різних країнах. Потім з'явилась перевірка "домогосподарства" і стали блокувати.
тільки нормального продавця треба знайти-)
якими? все вмикається-) якщо блокують пишеш постачальник послуг він заводить новий аккаунт і дивишся даліРаніше на одному акаунті спокійно було 5 користувачів (сім'я) навіть в різних країнах. Потім з'явилась перевірка "домогосподарства" і стали блокувати.
тільки нормального продавця треба знайти-)
І зараз 5 користувачів. В мене всі в різних містах дивляться. І країнах. Приходить "перевірка", мені пише брат (син), заходжу на пошту і підтверджую. Ніяких проблем.
У нас ці підтвердження чомусь дуже часто стало просити, тому забили і зробили акаунт+ 1 гостьовий з доплатою.
І зараз 5 користувачів. В мене всі в різних містах дивляться. І країнах. Приходить "перевірка", мені пише брат (син), заходжу на пошту і підтверджую. Ніяких проблем.
треба на пристрої вибрати я подорожую? чи як? дякую.
вибрали я подорожую, власнику екаунта прийшов код в смс і все працює.
Після "перевірки" дивитесь ви, але у всіх інших відразу відвалюється. Тобто в кожен момент часу може дивитись тільки один з п'яти. Самі з таким зіткнулись- дружина в Києві, я у Львові. Дивитись можемо хтось один.
Дякую наперед.
Хто підписаний на нетфлікс без посередників з олх?Теоретически можно. Но Нефликс стал хитрый. Он как то вычисляет насколько далеко друг от друга те кто пользуется аккаунтом. Если близко то можно пользоваться одновремено, если далеко то нет. В пределах квартиры работает, например. В другом районе города уже нет. Хотя раньше можно было раздавать доступ кому угодно.
Підскажіть,якщо я оформлю підписку,то я можу додати 4-х друзів і розділити на 5 ціну підписки?
Тобто зникає зовсім необхідність в допомозі чужих людей.
Останнім часом трохи підз….ло постійні перевірки аккаунту,а посередник довго відповідає.