подскажите плз, нужно выбрать телевизор или монитор для PS5. Расстояние примерно 3 метра.
подскажите плз, нужно выбрать телевизор или монитор для PS5. Расстояние примерно 3 метра.
Я поки що по бюджету більше ніж "55 не можу собі дозволити.
Соні 120 герц
Соні 120 герц
Яку модель? В якому магазині кращі ціни?
Просто якщо треба реально крутая якісна картинка, то це тільки соні.
У мене Hisense 55e7hq, теж 3м. Qled 60гц. Я нєнастоящій сварщік, мені ок, але я граю небагато. Чоловік трохи більше, ніби теж не скаржиться:)
А що скажете про цей 43" ігровий монітор, якщо грати за столом?
Samsung Odyssey NEO G7 SMART (LS43CG700NIXUA)
зараз на нього ціна гарна.

Просто якщо треба реально крутая якісна картинка, то це тільки соні.
Сильна заява, врахувуючи те, що Sony не виробляє OLED матриці, а використовує у своїх телевізорах матриці LG та Samsung, якщо не помиляюсь. А мені важко уявити сучасний, якісний і дорогий телевізор не з OLED.
В мене, наприклад, LG C1 з OLED матрицею, крутішої штуки з не-OLED по зображенню я ще не бачив, навіть топові Sony
Але ісамсунгі лж продають їм матриці 2-3 річної давнини.
Але ісамсунгі лж продають їм матриці 2-3 річної давнини.
Звідки така інфа?
Я би брав найбільшу діагональ в твоєму бюджеті серед А-виробників(Самс, ЛЖ і т.п.), все інше вторинне.
Краще грати на 75 дюймів старішій моделі, ніж на 55 але цього року з купою наворотів, імхо
Я би брав найбільшу діагональ в твоєму бюджеті серед А-виробників(Самс, ЛЖ і т.п.), все інше вторинне.
Краще грати на 75 дюймів старішій моделі, ніж на 55 але цього року з купою наворотів, імхо
Я так розумію головне для PS5 це 120Гц + HDMI 2.1 та бажано OLED?
Якщо бюджет брати 40000грн, яку модель ТВ або монітора вибрати?