Над Урсинувим траси заходу на посадку-взліт до Аеропорт Шопену.
Але наче нічні рейси сильно обмежили.
Я гадаю, що досить безпечні р-ни. Це не район Прага, де без коліс можна знайти зранку свою машину )
Я гадаю, що досить безпечні р-ни. Це не район Прага, де без коліс можна знайти зранку свою машину )
З того що читав про Біляни то там на шум від літаків скаржаться постійно, але при цьому ціни на оренду житла істотно вище.
З того що читав про Біляни то там на шум від літаків скаржаться постійно, але при цьому ціни на оренду житла істотно вище.
На Белянах лише спортивно-аматорский-рятувальний аеродром для легких моторних літаків та гелікоптерів. Працює лише вдень.
Можеш по флайтрайдеру поспостерігати.
Шукай ще на Бемово - теж норм р-н.
Бо урсинув це така троєщина київська. З білян в центр набагато ближче і швидше. Урсину там літаки з аеропорту шопена цілий день літають - шум є.
На Білянах це аеродром для легкомоторних літаків - шум не такий і то якщо потрапиш під глісаду. Але в основному вона йде над дачним районом і електроопорами. Біляни як на мене краще - я там на Жолібожу поруч 3 роки прожив.
P.S. Білянм не маленький район - можна жити де до Аркадії (великий торговий центр) 10 хв на автобусі, а можна жити поруч з лісом від якого на тому ж автобусі від 20 до 40 хвилин в туж Аркадію. Точна адреса де знаходиться обєкт/квартира досить важливі для комунікацій.
Бо урсинув це така троєщина київська. З білян в центр набагато ближче і швидше. Урсину там літаки з аеропорту шопена цілий день літають - шум є.
На Білянах це аеродром для легкомоторних літаків - шум не такий і то якщо потрапиш під глісаду. Але в основному вона йде над дачним районом і електроопорами. Біляни як на мене краще - я там на Жолібожу поруч 3 роки прожив.
P.S. Білянм не маленький район - можна жити де до Аркадії (великий торговий центр) 10 хв на автобусі, а можна жити поруч з лісом від якого на тому ж автобусі від 20 до 40 хвилин в туж Аркадію. Точна адреса де знаходиться обєкт/квартира досить важливі для комунікацій.
дякую.
У Білянах: Szegedyńska 11, 01-957 Warszawa,
В Урсунові: Koncertowa 4, 02-787 Warszawa,
дякую.
У Білянах: Szegedyńska 11, 01-957 Warszawa,
В Урсунові: Koncertowa 4, 02-787 Warszawa,
Беляни - не кінець району але і не дуже близько доцентру.
З плюсів до мтеро 10 хв, до галереї Млочіни десь 15 хв. Поруч Є Лідл і в галереї є Бедронка. Так собі спальний район без великих мінусів.
Урсинув теж виглядає непогано, до метро приюлизно так само але до центра далі. Через дорогу є великий парк. Магазинів поруч великих немає - галерея Мокотув думаю на атобусі хв 25-30.
Літаків ні там, ні там не повинно бути.
Я б при всіх однакових умовах вибрав би Беляни. Близькість великих торгових центрів (Млочіни, Аркадія), швидший доїзд на мтеро до центру. Є два великх ліси в пішій доступності. Автомобільні розвязки плюс мінус однакові.
Одразу шукай помешкання з паркінгом.
Комфорт незрівнянний проти паркування на вулиці, а додатковий кошт фігня +200-250pln
В Лодзи, например, можно в уженде купить разрешение на парковку на улице возле своего дома что-то за 130 злотых на год. Уточни этот момент в Воршаве, возможно есть что-то подобное.
В Лодзи, например, можно в уженде купить разрешение на парковку на улице возле своего дома что-то за 130 злотых на год. Уточни этот момент в Воршаве, возможно есть что-то подобное.
Дякую за цінну пораду, от тільки цікаво яке це має відношення до ситуаціі із паркуванням у конкретних мікрорайонах Варшави?
Дякую за цінну пораду, от тільки цікаво яке це має відношення до ситуаціі із паркуванням у конкретних мікрорайонах Варшави?
ідея в тому що і варшаві паркінг платний - хоча ще є спальні райони де парковка безкотшовна. Тут я не памятаю чи в конкретно чих районах платна.
Ті будинки що ви вказували 100% без паркінгу. І якщо в том місці паркінг платний то потрібно платити д 8 до 20оо здається. Не підкажу бо сам маю паркінг і не сильно глибоко вивчав. Питайте власників житла - як там з паркінгом. Плюс в деяких вулицях це як в Києві челендж знайти місце.
По погоді до Вудзя 100км то погода буде однакова. По Кракову не скажу - думаю тут тепліше. Зима більше дошова, сніг не часто. Літо прохолодне - може 2-3 тижні сильна спека.
В Кракові сама жєсть взимку (з листопада по квітень) це смог!
Бо топлять вуглем всі старі будинки. Вітер лише сильний допомогає, бо Краков знаходиться у ямі.
Варшава теж страждає від смогу, але в рази меньше, та лише якщо зовсім вітру немає.
Бо топлять вуглем всі старі будинки. Вітер лише сильний допомогає, бо Краков знаходиться у ямі.
Варшава теж страждає від смогу, але в рази меньше, та лише якщо зовсім вітру немає.