Змінено egorka (20:12 01/12/2023)
Газовий, брикетний/вугільний, пелетний, електричний? Бюджет?
Газовий, брикетний/вугільний, пелетний, електричний? Бюджет?
+ що саме(яке м'ясо, рибу) плануєш смажити на ньому?
ТриГазовий, брикетний/вугільний, пелетний, електричний? Бюджет?
+ що саме(яке м'ясо, рибу) плануєш смажити на ньому?
+ кількість людей
Дякую. Виправив. Щось типу такого як на фото. Смажити м'ясо , рибу , овочі
Дякую. Може Ти і правий. Ото ж і запитав у Автоуа, а що він так розбризгуе коли смажеш м'ясо чи рибу
В мене непопулярна думка. Маю гриль тефаль оптігриль хл. Ну в нас велика сім*я. Діти люблять на ньому бургери і сендвічі робити. Я смажу стейки, сосиски, філе індика чи курки. Мені зручно. Зйомні панелі миє посудомийка. Сам гриль не так прям смарується як пишуть.
, враховуючи приготування бургерів, сосисок, сендвічів, філейок...мабуть, просто й зручно...але ТСу, що хоче просто посмажити/грилити м'ясо, рибу, овочі - явно буде краще та, з усіх боків, зручніше й простіше, гриль-сковорода.
Чем принципиально гриль-сковорода отличается от того тефаля?
открытого огня/углей нет в обоих случаях
у тефаля достаточно правильно подобраны режимы для разных продуктов.
у меня гриль с формой для запекания, оказалась нужная вещь.
при выборе гриля остановился на тефале оптигриле. после пробы пришлось еще и детям дарить такие же. дивайс рекомендую.
зы. к нему отдельно продаются плиты по вафли и еще какие-то
...ну, хіба що, тефаль той буде відчутно дорожчий 
треба спробувати, якщо є бажання та можливість
...але от до електро-грилю ще не дозрів, можливо - завдяки досвіду використання гриль-сковородок та газового гриля
Дякую. Виправив. Щось типу такого як на фото. Смажити м'ясо , рибу , овочі
я Тефаль с его автоматическими программами отверг сразу.
Три года пользуюсь угольным Webber Go-Anywhere.
Поэтому взял ДеЛонги CGH1020D. Два набора пластин - один ровный, один рифленный. Ну и можно разложить, плюс отдельная температура для каждой пластины.
Обзор - https://www.ixbt.com/home/delonghi-cgh1020d-multigrill-review.html#n8
Как по мне - если хотите контролировать процесс, то ДеЛонги, если нет - Тефаль. Ну и ДеЛонги был дешевле на 1000 грн.