цікава різниця в плані комфорту, сервісу і надійності, може є нюанси які варто знати перед покупкою?
Змінено Скаут (12:35 06/12/2023)
DS7 рестайл чи дорест?
DS7 рестайл чи дорест?
DS7 рестайл чи дорест?
2024 року виробництва.
візуально DS7 виглядає більшим і зовні і всередині, хоча по тех данним розміри практично однакові.
DS7 рестайл чи дорест?
2024 року виробництва.
візуально DS7 виглядає більшим і зовні і всередині, хоча по тех данним розміри практично однакові.
здивувася що однакові - заліз перевірити - ДС на 10 см довший і на 5 ширший - не такі вже й однакові

однакові ціни з однаковими опціями і тех характеристиками.
цікава різниця в плані комфорту, сервісу і надійності, може є нюанси які варто знати перед покупкою?

та надо просто раз принять за аксиому, что гибриды и єлектрички очень выгодны, и прекратить уже подсчитывать эти копейки :-))))))))))))однакові ціни з однаковими опціями і тех характеристиками.
1 000 000 (один мільон) гривень різниця між дизелемм та плагіном
навіть не знаю що з цього приводу сказати![]()
...
2024 року виробництва.
здивувася що однакові - заліз перевірити - ДС на 10 см довший і на 5 ширший - не такі вже й однакові
не метр же![]()
...
не метр же![]()
ну тут не посперечаєшся![]()
![]()
![]()
однакові ціни з однаковими опціями і тех характеристиками.
та надо просто раз принять за аксиому, что гибриды и єлектрички очень выгодны, и прекратить уже подсчитывать эти копейки :-))))))))))))однакові ціни з однаковими опціями і тех характеристиками.
Камрад, а ти тестдрайвив обидва?
Цифри на папері то добре, але реальні відчуття прям сильно міняють картину. У мене після тест драйву всіх варіантів (не цих що в топіку, а між якими обирав сам) відразу явний фаворит знайшовся і вибір значно спростився.
А в Баварії і чай і каву і воду і що вам ще зробити, щоб ви купили у нас авто)
Не скажу що мені не сподобався ds7, гідний конкурент бмв, як на мене, але відношення менеджера салону вносить свої корективи, який спілкувався зверхньо, наче цар з холопом, у нас тут преміальні авто, в яких ви (добре хоч не на ти) не розбираєтесь, а все решта фігня.
Неприємний осад залишився.
А в Баварії і чай і каву і воду і що вам ще зробити, щоб ви купили у нас авто)
не надто оптимістично відношусь до псашного 1,6 турбо який на плагіні, з дизелем би взяв