Здавайте перевірені контакти

Дякую

Потрібно зробити прибудову в Хрущі, перший поверх.
Дякую
Дякую
новосьоли вирішили розширити свою житлову площу. Встигли навіть вирізати шмат стіни і встановити балконний блок, сам балкон не встигли почати городити. Один дзвінок начальнику ЖЕКу і через пару годин фасад будинку було повернуто практично в первозданний вигляд. Це я так, для загальної інформації.
Дякую
Буквально пару місяців назад у нас на першому поверсі одні хитроновосьоли вирішили розширити свою житлову площу. Встигли навіть вирізати шмат стіни і встановити балконний блок, сам балкон не встигли почати городити. Один дзвінок начальнику ЖЕКу і через пару годин фасад будинку було повернуто практично в первозданний вигляд. Це я так, для загальної інформації.
Дякую
Буквально пару місяців назад у нас на першому поверсі одні хитроновосьоли вирішили розширити свою житлову площу. Встигли навіть вирізати шмат стіни і встановити балконний блок, сам балкон не встигли почати городити. Один дзвінок начальнику ЖЕКу і через пару годин фасад будинку було повернуто практично в первозданний вигляд. Це я так, для загальної інформації.
Ви пишаєтеся?
Ви пишаєтеся?
Ви пишаєтеся?
Ви пишаєтеся?
А ти збираєшся робити прибудову не погодивши це із співласниками будинку (внесення змін у фасад) й прибудинкової території (а з тим ще складніше, бо скоріше за все є й досі комунальною власнітю міста)? Так можна було робити десь до середини 2000х без погоджень й потім легалізувати, потім - хіба що з надією, що всім буде пофігу (але це марна надія як на мене). Хіба що навесний - там землю не треба, але навіть так - якщо погодження від 50%+ власників в ЖЕО не буде, то все припишуть демонтувати.
З навісним ще гірше - там іде ненормативне навантаження на стіну, тому до карної справи генії добудови можуть дострибатися.
В процесі...

бо навіть узаконити винос існуючого балкону на 20-30 см, неможливо та нереально.
бо навіть узаконити винос існуючого балкону на 20-30 см, неможливо та нереально.
Там є нюанс, що якщо фасад вже давно спотворено великою кількістю таких балконів - ніхто й не помітить черговий винос на загальному фоні (але ризик звичайно невеличкий є)![]()
В процесі...
От цікаво, ти дійсно такий, наївний чи не дужерозумнийдалекоглядний?
"Процес"... може тривати довго...й навіть, коли здається, що всьо порішав, то є дуже оманливим результатом, бо навіть узаконити винос існуючого балкону на 20-30 см, неможливо та нереально.
В процесі...
"Процес"... може тривати довго...й навіть, коли здається, що всьо порішав, то є дуже оманливим результатом, бо навіть узаконити винос існуючого балкону на 20-30 см, неможливо та нереально.
я спорить не буду, но что то я сомневаюсь, что такое надо узаканивать.
с таким же успехом можно сказать, что надо узаканивать любое застекление балкона, дом то сдавался без оного...
...
я спорить не буду, но что то я сомневаюсь, что такое надо узаканивать.
с таким же успехом можно сказать, что надо узаканивать любое застекление балкона, дом то сдавался без оного...
Багато років тому в ЖК Чайка був штраф на 1 млн грн за звичайне скління балкону та вимога по повернення все як було.
Но года четыре назад мы ставили там балконы, не стояками, а уже выборочно.
Но года четыре назад мы ставили там балконы, не стояками, а уже выборочно.
А там були зміни щодо енергоефективності по законодавству, де дозволили скління без погодження, якщо будинок не є пам'ятником архітектури. Як й встановлювати лічильники тепла та регулятори на батареї.