Цікавий аналіз по електроавто та твереза точка зору від брита. Мені дуже сподобалося. Щоправда лише англійською... Після кількох років користування EV та PHEV вирішив повернутися на... дизель))
http://youtu.be/nZysvgm2_Aw
Цікавий аналіз по електроавто та твереза точка зору від брита. Мені дуже сподобалося. Щоправда лише англійською... Після кількох років користування EV та PHEV вирішив повернутися на... дизель))![]()
1) Він в лізинг бере Range Rover Sport
RR PHEV коштує 1025 фунтів на місяць в лізинг
RR Diesel - 600
Він каже що це дохеренна різниця переплати.
2) Потім каже що йому не треба 500+лс від EV для сімейної автівки
3) Страховка дорожче значно для EV
4) Деградація батереї
5) Жре батарейку взимку набагато швидше - це напрягає
6) EV не змінює проблему глобального потепління (тре дивитись, бо доводи так собі)
Врешті ніпрощо.
Мене точно не переконав, я впевнено хочу EV або PHEV
не впевнений, що це мінус.
на відео не хочеться втрачати час, чому б не викласти основні тези для зацікавленнясрачуу темі?![]()
RR Diesel - 600
Не беру електричку, бо жодна не подобається як авто. Який аналог тура на електриці? Живу в приватному будинку, є гараж, навіть вивів щиток для зарядки, але все таки не розумію який з неї сенс крім типу економії. Задоволенням від авто якось не пахне. Про різні тайкани не кажу, якби було дофіга бабок то побавитись може б і взяв.
На екологію взагалі пофіг, це все мантри маркетологів. Там від батарей стільки шкоди, що капець
Не беру електричку, бо жодна не подобається як авто. Який аналог тура на електриці? Живу в приватному будинку, є гараж, навіть вивів щиток для зарядки, але все таки не розумію який з неї сенс крім типу економії. Задоволенням від авто якось не пахне. Про різні тайкани не кажу, якби було дофіга бабок то побавитись може б і взяв.
На екологію взагалі пофіг, це все мантри маркетологів. Там від батарей стільки шкоди, що капець
Audi E-Tron? 1000 км на баку не отримаєш, звісно, але є свої плюси.
Audi E-Tron? 1000 км на баку не отримаєш, звісно, але є свої плюси.
Прохідність і e-tron? На драгобрат заїде?
The Audi Q8 e-tron has a ground clearance of 176 mm. On the highway, the body is lowered by as much as 26 mm, which improves stability and aerodynamics at high speeds, thus facilitating a long range. If drivers select “offroad” mode in Audi drive select, it increases ground clearance by 35 mm; for particularly difficult, uneven terrain, the body can be raised by an additional 15 mm.
Але якщо купляєшь і порівнюєшь такі автівки:
Audi Q8 2021 40kE
Audi E-tron 2021 30kE
То математика виходить геть іншою.
Прохідність і e-tron? На драгобрат заїде?
Але якщо купляєшь і порівнюєшь такі автівки:
Audi Q8 2021 40kE
Audi E-tron 2021 30kE
То математика виходить геть іншою.
Новий єтрон в європці десь 75kЕ коштує.
Може я чогось не розумію, але є якщо трирічний єтрон такий класний, то чому ціна від нового - відрізняється в 2.5 рази?
RR Diesel - 600
Audi Q8 2021 40kE
Audi E-tron 2021 30kE
На драгобрат і 6-ка заїде, e-tron також справиться.
як тільки шарові ціни зникнуть, ці всі машини перестануть купувати.
як тільки шарові ціни зникнуть, ці всі машини перестануть купувати.
Насправді, ні. У Європі немає шарових цін, найдешевший кіловат коштує 30 євроцентів, середній близько 50. І навіть це буває економічно доцільно.
Навіть якщо в Україні електрика для фіз осіб буде коштувати 8 грн/20 євроцентів (а вангую найближчим часом таки не буде) це все одно буде дешевше ніж солярка.