Ставили у офіціалів, офіціали хочуть 1200 або 2400, кажуть як піде.

Є варіанти дешевше, чи краще їхати до них?

а просто вытащить предохранитель?
Я ж не про запобіжник питав? Чи про запобіжник?
бо там не заморочуються.
Ще раз, мені потрібно відключити її повністю, щоб вона не втручалась і не була під'єднана до системи безпеки автомобіля. Зробити в такому вигляді, як автомобіль виїхав с заводу.
Ще раз, мені потрібно відключити її повністю, щоб вона не втручалась і не була під'єднана до системи безпеки автомобіля. Зробити в такому вигляді, як автомобіль виїхав с заводу.
Як з заводу не буде бо там де втручалися вже будуть з'єднання, але якщо є бажання то звернись до любого інсталятора сигналізації, зроблять. Якщо є час та натхнення то можеш навіть самий зробити. Ціна буде співставима з ціною установки.
Хаммер-Центр на Подолі![]()
Якщо є час та натхнення то можеш навіть самий зробити

Як з заводу не буде бо там де втручалися вже будуть з'єднання
ты спросил про отключить, а не демонтировать
что не так я посоветовал?![]()
А для чого? Глючить чи хочеться щось інше?
Скайбрейк, може загубити мітку посеред дороги і почати пілікати, по друге купа брелоків на ключах. В мене на Рено була просто карта ключ, зручна, нічого лишнього, в Сеаті так само, рідний ключ із центральним замком. А тепер реально букет.
Скайбрейк, може загубити мітку посеред дороги і почати пілікати, по друге купа брелоків на ключах. В мене на Рено була просто карта ключ, зручна, нічого лишнього, в Сеаті так само, рідний ключ із центральним замком. А тепер реально букет.
То може в скайбрейку просто замінити батарейку в брелку? Ну і мітка на в'язці з ключами це![]()
То може краще переробити. Мітку відключити, а саму сигналку по КАН шині півязати на рідний брелок. Судячи по брелоку це якась серія делюкс, можливо 3210. В ній повинна бути ця функція. Але звісно потрібно до толкових майстрів звернутися. Ну і мене брелок сигналки не напрягає, двосторонній звязок подобається хоча б сповіщеням при спрацюванні та і можна переглядати стан акумулятора

Стоїть Пандора і Скайбрейк.
Ставили у офіціалів, офіціали хочуть 1200 або 2400, кажуть як піде.
Є варіанти дешевше, чи краще їхати до них?