Доброго дня камарады.
Собственно вопрос - Нужно ли обязательно шлифовать ГБЦ или достаточно линейкой проверить ? Прогорел клапан - меняют седла, клапана, направляющие, притирают клапана и тд.
Провіряти (і при потребі шліфувати) треба не лиш голову, але і блок тежале бути уважним - у деких двигунів поршні можуть підійматися до площини блоку і після шліфовки або прокладка більша, або треба поршні трохи проточувати.![]()
Доброго дня камарады.
Собственно вопрос - Нужно ли обязательно шлифовать ГБЦ или достаточно линейкой проверить ? Прогорел клапан - меняют седла, клапана, направляющие, притирают клапана и тд.
Доброго дня камарады.
Доброго дня камарады.
В даному випадку нічого "планувати" не треба. Блок і голову просто так не веде, тільки від перегріву.
турбированном или высоконагруженном
Я наприклад перший раз коли міняв прокладку під головою, звісно начитався таких як ви "експертів" шліфував голову. Вдруге побоювався, але вже нічого не робив і все було добре. Втретє та вчетверте, вже кажу що це майже немає сенсу, якщо тількі ви не їздили з пустим блоком (без ОЖ) і тапкою в підлогу. Це все я пишу про класичний двигун - чугун + алюміній.не совсем по теме, но хочу уточнить: это вы на одном двигателе 4 раза меняли прокладку под ГБЦ?
Навіть якщо буде алюміній і алюміній, то ще ніде не зустрічав щоб планували блок отак от просто, тільки вже на капіталці
не совсем по теме, но хочу уточнить: это вы на одном двигателе 4 раза меняли прокладку под ГБЦ?