Доброї ночі,є таке питання,зараз знаходимось за кордоном з сім'єю,необхідно повернути і продати авто в Україні.Власником по документам є я,чи можу я "продати"авто своїй дружині через ДіЮ,тобто власником стане вона,щоб не заморочуватись з довіреністю.Чи можуть виникнути питання при перетині кордону,пластиковий техпаспорт буде на мене,а в Дії техпаспорт буде на дружину.
Ну или заказать доставку в отделение под самую границу.
Жена сходит, заберёт.
Ну или заказать доставку в отделение под самую границу.
Жена сходит, заберёт.
А замовити доставку за кордон не можна? Банки перевипущені картки за кордон без проблем надсилають.
А скажите плиз.. Какие затраты при этом возникают и сколько это времени занимает?
Тут більше питання чи можна буде перетнути кордон зі старим техпаспортом,коли машина буде вже переєстрована в Дії.Для європейських погранців надається пластиковий старий техпаспорт,а в же на нашій стороні електронний техпаспорт,в ДІЇ.Машина буде їхати на продаж ,тому наявність нового пластику в Україні не критична.І номери залишаються старі.
Доброї ночі,є таке питання,зараз знаходимось за кордоном з сім'єю,необхідно повернути і продати авто в Україні.Власником по документам є я,чи можу я "продати"авто своїй дружині через ДіЮ,тобто власником стане вона,щоб не заморочуватись з довіреністю.Чи можуть виникнути питання при перетині кордону,пластиковий техпаспорт буде на мене,а в Дії техпаспорт буде на дружину.
Продайте в Дії після перетину кордону.![]()
Тут більше питання чи можна буде перетнути кордон зі старим техпаспортом,коли машина буде вже переєстрована в Дії.Для європейських погранців надається пластиковий старий техпаспорт,а в же на нашій стороні електронний техпаспорт,в ДІЇ.Машина буде їхати на продаж ,тому наявність нового пластику в Україні не критична.І номери залишаються старі.
Они , погранцы, базу угонов глянут, ну и когда заезжала в ЕС т. е. Пластик возьмут в руки, в базе посмотрят, что машина заезжала в ес и все. Не будут они копать " а не продал ли украинец ее в дие".
Потому заедет жена спокойно.
Если оформлять уже перегнав авто в Украину, то возьми какой то смартфон, загрузи туда свою дию и передай жене тот телефон.
А она сама продажу оформит, в Украине, без тебя.
Такий варіант також розглядаю.Питання чи дасть ДІЯ сформувати купівлю продаж якщо смартфони знаходяться далеко один від одного![]()
нужно будет поставить электронную подпись используя функцию Дія-підпис.а другим ключом можно подписать?
нужно будет поставить электронную подпись используя функцию Дія-підпис.а другим ключом можно подписать?
из налоговой или банковским....
Нет, за границу не отправляют.
Знакомый говорит ,что если нет ID паспорта , то дия выдает ошибку при продаже авто, это не правда ?