Шановні, підкажіть будь-ласка як зараз оплачувати штраф, по постанові що був виписана ПП (такий чек десь на 1 метр:-) )? Він має десь "підтягнутися", чи платити за реквізитами "наосліп"?в приваті24 підтягнеться , там і заплатити
Дякую, а скільки це може зайняти, підтягування?
бувае і менше доби, в тому році платив то підтянулося десь через три чотири годиниДякую, а скільки це може зайняти, підтягування?
Добу +-
Шановні, підкажіть будь-ласка як зараз оплачувати штраф, по постанові що був виписана ПП (такий чек десь на 1 метр:-) )? Він має десь "підтягнутися", чи платити за реквізитами "наосліп"?
Шановні, підкажіть будь-ласка як зараз оплачувати штраф, по постанові що був виписана ПП (такий чек десь на 1 метр:-) )? Він має десь "підтягнутися", чи платити за реквізитами "наосліп"?
Не спішіть сплачувати поки не зявиться, зявляється десь через дві доби. В мене був виписаний ПП я зразу сплатив через моно, потім зявився в системі штраф як не сплачений через деякий час він став подвійним.

закрыть насильно приложение
очистить кеш приложения
через время попытаться снова
или через кабинет водителя можно

закрыть насильно приложение
очистить кеш приложения
додаток так й висить(...примусово його закривав вже декілька разів, коли знову відкриваю - висить на тому ж самому місці
...
ну незнаю , я недавно через приват 24 платив, коли штраф зьявився, то все норм, сьогодні перевірив пише штрафів немазакрыть насильно приложение
очистить кеш приложения
додаток так й висить(...примусово його закривав вже декілька разів, коли знову відкриваю - висить на тому ж самому місці
...
это покзывает то, что кеш приложения не очищен
попробовать через кабинет водителя\дию
всяк приоритетнее всяких приматов-моно банков...
через них даже коммуналку оплатить - нервы себе похоронить
у мну на тещину квартиру председательша похерила гиоц и перевела на приват24
а если у меня его небыло бы?..
бесполезно ругаться
а счета примат выставляет настолько горбато, то ничего по ходу дела подправить не дает
а тут штраф....
уж спокойнее в ощад ножками зайти, чем через примат оплатить...
ИМХО
хотя вот у меня свежий пример, что через штравф.уа оплата засчиталсь. на третий день погасилось везде

...а від
ще й добряче
перепало за перевищення))
Всім дякую за порадиа в приват тобі підтягнулося, бо мені в приват штраф підтягнувся через годин 5, то через приват і заплатив
Зрештою, дружині у Дію підтягнулося й без питань через приват сплатила... а мені так й не вдалося...а від
ще й добряче
перепало за перевищення))