P.S. Питання про перше покоління
Змінено Kudr (16:56 14/04/2024)
Люди, а розкажіть про цього жужика, в кого є чи хто мав нагоду користуватися. Цікавить саме електрична версія. Дружина созріла, хоче саме такий. Дякую!
))Люди, а розкажіть про цього жужика, в кого є чи хто мав нагоду користуватися. Цікавить саме електрична версія. Дружина созріла, хоче саме такий. Дякую!Якщо мова про друге покоління, раджу ще розглянути honda e - я прям дуже нею задоволений. Інтер'єр прям шикарний, на відміну від фіата, де він, як на мене, виглядає не дуже гармонійно
Люди, а розкажіть про цього жужика, в кого є чи хто мав нагоду користуватися. Цікавить саме електрична версія. Дружина созріла, хоче саме такий. Дякую!
, то краще своєю.Не уточнив, саме про перше покоління питаю. Сорян
Запас ходу як раз норм. Більше й не треба. Плюс є тур, якщо треба на дальняк. Це буде перше авто, на якому вона буде вчитися керувати та береться воно максимум на 6-12 місяців чисто навчитися та спробувати електричку. Про пластик цікаво)
P.S. Питання про перше покоління
владелец говорил про 3 минуса основных, клиренс, недолговечная подвеска (так как изнчально бензинка), и нету быстрой зарядки то есть в дальняки вообще никак.
Мда, то що немає швидкої зарядки, це прям мінус великий. Звичайно авто буде вдома заряджатись, але...Якщо буде заряджатись тільки вдома, і є друге авто на дальняк, то ця проблема - тупо не проблема взагалі. Я через якийсь час після придбання хонди виявив що виявляється в ній нема 3-фазної AC зарядки, або однофазна до 7 кіловатт, або DC, і трохи засмутився, але по факту жодного разу крім тестів більше за 16А струмом на одній фазі все одно не заряджав. е-гольф сумніший на стільки, на скільки це взагалі можливо. Якби не захотів адаптивний круїз і всякі ассисти (ну і заодно ексклюзивности), і в звʼязку з цим не збільшив би бюджет, то купив би як раз перше покоління того фіату, і впевнений шо був би щасливий. Мої претензії щодо негармонійного інтерʼєру не стосуються першого покоління, все там прекрасно. Беріть фіат
Глянув, що в таку саму ціну e-golf з мінімальною батареєю і там є швидка зарядка і тепловий насос навіть, чим більше копаєш, тим більше питань![]()
Мда, то що немає швидкої зарядки, це прям мінус великий. Звичайно авто буде вдома заряджатись, але...
Глянув, що в таку саму ціну e-golf з мінімальною батареєю і там є швидка зарядка і тепловий насос навіть, чим більше копаєш, тим більше питань![]()
Я би проаналізував трохи ці всі 3 мінуси, а саме:
недовговічна ходовка так як головний пращур бензинка це якось і плюс і мінус, мінус те що ламається, але де вона не ламається?
А чому не розглядається ліф ?
Мда, то що немає швидкої зарядки, це прям мінус великий. Звичайно авто буде вдома заряджатись, але...Якщо буде заряджатись тільки вдома, і є друге авто на дальняк, то ця проблема - тупо не проблема взагалі. Я через якийсь час після придбання хонди виявив що виявляється в ній нема 3-фазної AC зарядки, або однофазна до 7 кіловатт, або DC, і трохи засмутився, але по факту жодного разу крім тестів більше за 16А струмом на одній фазі все одно не заряджав. е-гольф сумніший на стільки, на скільки це взагалі можливо. Якби не захотів адаптивний круїз і всякі ассисти (ну і заодно ексклюзивности), і в звʼязку з цим не збільшив би бюджет, то купив би як раз перше покоління того фіату, і впевнений шо був би щасливий. Мої претензії щодо негармонійного інтерʼєру не стосуються першого покоління, все там прекрасно. Беріть фіат