Панове, порадьте.
На подарунок - який станок обрати, з перспективою подальшого щасливого користування і доступності лез (касет).
Жилет наче всюди є, Шик наче трохи менше (екслюзивніше)? Шось підробляють більше/менше?
Чи воно все в принципі однакове?
моей морде лица больше подходит шик.
жиллет быстрее стачивался
но с ним приходилось заморачиваться с поисками лезвий
Дякую за оцінки! Мені підсвідомо Шик більше подобається, але сумніви були. А щє таке питання - касети на 5 лез (сучасні рекламовані) чи більш ранні моделі на 3 леза? Може останні будуть дешевші, міняти їх частіше, а в голінні різниці нема? Чи таки оті "осучаснення" касет то не рекламна замануха а реальне покращення?
їх виробляє.
шик.
шик.
Мені здається він зіпсувався. Прямо з першого разу "дере". Або мені попадались не якісні. Щодо "жилет", перші пару разів ок, але неймовірно бісить ота "полоса з гелем", що по факту нагадує соплі і розтирається по всьому лицю![]()
а в яких ще касетах/бритвах, крім жилетта, є оте лезо з оборотної сторони?
а в яких ще касетах/бритвах, крім жилетта, є оте лезо з оборотної сторони?
У Вілкінсона є. От нащо воно реально потрібне, то інше питання?
Ще раз дяка всім дописувачам. Жилету отказать, Біг - незрозуміло з чим їдять. Буду дивитися Шик, останні моделі 5 лез.настправді BIC (не правильно написав назву, виправив), французька компанія, відома (мабудь більше кульковими ручками). користуюсь їх флекс3 - нормально голить, касети мені на 3 місяці вистачає. вони і як одноразові і касети окремо є.
Посмотрел на жилет свой, код страны 870 на штрих коде. Нидерланды. Правда я не покупаю его в Украине, мне кажется у нас масово или подделки , или для ХЗ какого рынка они...
Посмотрел на жилет свой, код страны 870 на штрих коде. Нидерланды. Правда я не покупаю его в Украине, мне кажется у нас масово или подделки , или для ХЗ какого рынка они...ну раніше завод в рашці постачав і нам свою продукцію. а штрихкод можна писати будь-який, особливо якщо ти клав на всякі санкції..