|
|||||||||||||
цікавить думка ТІЛЬКИ тих, хто зробив один із даних варіантів дії.
|
|||||||||||||
Мити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення.
Мити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення.а можно в приват ссилку на контору? А так я теж за те що на початку помити, але як кажуть треба ще знати де мити, кажуть оця контора непогана DPF Tech, а Ви де мили?
Якщо не допоможе, то ставити новий. Вже купа контор, які на різні моделі роблять аналоги.
В себе мив, пробіг на туарегові 273т. Мив на 210т для профілактики. Все чьотко, сажовик добре працює, в місті регенерація 300-400 км
Мити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення.а можно в приват ссилку на контору? А так я теж за те що на початку помити, але як кажуть треба ще знати де мити, кажуть оця контора непогана DPF Tech, а Ви де мили?
Якщо не допоможе, то ставити новий. Вже купа контор, які на різні моделі роблять аналоги.
В себе мив, пробіг на туарегові 273т. Мив на 210т для профілактики. Все чьотко, сажовик добре працює, в місті регенерація 300-400 км
вони самі знімають фільтр чи треба самому?
настав час мені замислитися над дилемою.
цікавить думка ТІЛЬКИ тих, хто зробив один із даних варіантів дії.
Подивитись Івана Рибку на ютубі і його відео про це (одні з останніх)
Дуже Вам ДякуюМити і дивитись на результат. Я категорично проти видалення.а можно в приват ссилку на контору? А так я теж за те що на початку помити, але як кажуть треба ще знати де мити, кажуть оця контора непогана DPF Tech, а Ви де мили?
В них і мив. На Туполева. Ще не забувайте, що помитий сажовик необхідно адаптувати, тобто зробити адаптацію нових показників. Бо вони в нього будуть майже як в нового і авто треба зробити контрольні заміри. Вони це можуть, або після миття до офіціала або норм СТО.
а підкажіть по стану мого фільтру. В додатку FAP показує забитість на 91%, тиск на ХХ до 10мБар, коли газуєш то до 30 доходить. Це вже треба їхати на СТО, чи комп дуууже приблизно показує?
це на DPF? А скільки по часу займае вся процедура?Скільки буде коштувати вся ця процедура ?
Фактично помити фільтр коштує в районі $50. Основні витрати - це демонтаж-монтаж + витратні матеріали (прокладки, шпільки і т.і.).
От передньоприводний VAG для прикладу (Octavia, Golf, Passat) + сходження порегулювати, бо підрамник демонтується.
це на DPF? А скільки по часу займае вся процедура?Скільки буде коштувати вся ця процедура ?
Фактично помити фільтр коштує в районі $50. Основні витрати - це демонтаж-монтаж + витратні матеріали (прокладки, шпільки і т.і.).
От передньоприводний VAG для прикладу (Octavia, Golf, Passat) + сходження порегулювати, бо підрамник демонтується.