І явно же не перший день за "кермом", а таке зробила

http://youtu.be/ghCJfLI8tHU

Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці.
Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)?
Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
Я так розумію претензія до руху на велосипеді по дорогам, що мають 2 і більше смуг?
А как она должна была предупредить о своем маневре (ехала она прямо) ?
P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.
По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.

Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.
P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.
занимал середину первой полосы
Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
Карти
Шлемак, [*****]. Дура.
Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
Шлемак, [*****]. Дура.
Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.