autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
hugo-smk | СуперСтар **
Зразкова велосипедистка
9 июля 2024 в 23:14
Спішила додомцю підписати петицію про збільшення кількості велодоріжок і велосмуг?
І явно же не перший день за "кермом", а таке зробила

http://youtu.be/ghCJfLI8tHU
vladd | V.I.P **
Re: Зразкова велосипедистка
[Re: hugo-smk] 10 июля 2024 в 04:32
Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці.
Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)?
Велосипедистка їхала прямо, напрямок руху не змінювала.
YSK | V.I.P **
[Re: vladd] 10 июля 2024 в 08:30
vladd 10.07.2024 04:32 пишет:

Склалося враження, що якраз той випадок, де був «тєкст нємного по дИбільному напісан», коли видавалося технічне завдання виконавцям на облаштування ділянки дороги у тому місці.
Чи правильно я розумію, з правої смуги там можна їхати і прямо, і повернути направо (направо ще й одразу у три смуги)?

Карти
Змінено YSK (08:33 10/07/2024)
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: hugo-smk] 10 июля 2024 в 10:09
Я так розумію претензія до руху на велосипеді по дорогам, що мають 2 і більше смуг?
YSK | V.I.P **
[Re: Slavik-d] 10 июля 2024 в 10:51
Slavik-d 10.07.2024 10:09 пишет:

Я так розумію претензія до руху на велосипеді по дорогам, що мають 2 і більше смуг?

Думаю претензія скоріш до того, що велосипедистка не попередила про свій маневр.
Враховуючи, що в ому місці вистачає джигітів які в останній момент повертають праворуч з крайнього лівого, то бути збитим, шанси там дуже великі.
crazypet | старый писатель **
[Re: YSK] 10 июля 2024 в 11:55
А как она должна была предупредить о своем маневре (ехала она прямо) ?

P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует
Змінено crazypet (11:57 10/07/2024)
YSK | V.I.P **
[Re: crazypet] 10 июля 2024 в 12:03
crazypet 10.07.2024 11:55 пишет:

P.S.И я не совсем понял что именно не понравилось ТС ? Может он подробнее растолкует

По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: YSK] 10 июля 2024 в 12:23
YSK 10.07.2024 12:03 пишет:

По логіці, за відсутності доріжки для вело, перед розв'язкою вона мала б перелаштуватись в другий ряд, показавши свій намір витягнутою лівою рукою і продовжити вже свій рух прямо, виконавши вимоги знаку в тому місці.

Саме так.
А в результаті пересікла три полоси навіть не вдивляючись що позаду їде
opexkiev | СуперСтар **
[Re: YSK] 10 июля 2024 в 12:50
YSK 10.07.2024 12:03 пишет:

Доречі багато велосипедистів вже так і роблять, вказують рукою вліво чи вліво-вниз-вперед. Може і нема такого в ПДР, але одразу ясно наміри велосипедиста, я ще таких намагаюся пропустити і трохи прикрити від потоку якщо є можливість.
Але ж тут мабуть багіня, кому яке діло куда вона їде
Змінено opexkiev (12:51 10/07/2024)
crazypet | старый писатель **
[Re: opexkiev] 10 июля 2024 в 13:27
Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.

P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.
Змінено crazypet (13:31 10/07/2024)
Andrey-Mil | Достоевский **
[Re: hugo-smk] 10 июля 2024 в 13:41
Так а шо? Вона хіба ПДР знає? Рядність там всяку? На вєлік права не треба.
Pash_OK | важничающий писатель ***
[Re: Andrey-Mil] 10 июля 2024 в 13:52
п 1.3 - Учасники дорожнього руху зобов'язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути взаємно ввічливими.
Я сьогодні сигналив на велосипедиста, який браво по пішохідному їхав до готелю Либідь. Ще й обурювався і рокую мені на світлофор вказував. Олень
Я вважаю, що треба сигналити, вчити, бо вони ж не розуміють, що не праві, а думають, що це ж такі водії на авто негарні, їх "ущемляють"
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: crazypet] 10 июля 2024 в 13:57
crazypet 10.07.2024 13:27 пишет:

Я почему спршиваю - я тоже на велике частенько езжу и бываю в похожих ситуациях.Единственное что я когда приближаюсь к сьезду - несколько раз смотрю назад не влетает ли кто-то в поворот.И поэтому хочу уточнить - как все-таки правильно проезжать такие съезды.

P.S. Пересмотрел еще раз видео - теперь стало понятно возмущение ТС.Получается велосипедистка таки пересекла одну полосу без сигнала рукой.Таки да - не права.

Навіть аби вона подала сигнал рукою, то вона все одно вже була в смузі, що праворуч уходить. Тому завчасно треба було перелаштуватись. Так, погоджуюсь що це стрьомний маневр, але велосипедисти самі вибрали такий шлях,тому
WarFox | СуперСтар ****
[Re: hugo-smk] 10 июля 2024 в 14:17
раньше когда по южному катал, в таких ситуациях всегда До поворота направо занимал середину первой полосы или чуток левее.
SARS | Супер писатель! **
[Re: WarFox] 10 июля 2024 в 17:47
WarFox 10.07.2024 14:17 пишет:

занимал середину первой полосы

Я ее обычно и не освобождаю, так что и перестроиться туда-сюда не сильно сложно. А так руками не машу только если совсем некому(ЗЗВ в очках), что с нашим трафиком редко бывает. Сегодня по Берестейскому тоже показывал что вот прямо еду, никто вроде не наезжал и не матерился.
Змінено SARS (17:49 10/07/2024)
vladd | V.I.P **
[Re: YSK] 10 июля 2024 в 21:12
YSK 10.07.2024 08:30 пишет:

vladd 10.07.2024 04:32 пишет:

Карти

Дякую!

Тепер бачу, що до чого. Але проектанти дороги все одно молодці, старалися так як і вчилися.
Tibor | Достоевский **
[Re: hugo-smk] 11 июля 2024 в 09:52
Шлемак, [*****]. Дура.

Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...
DimonDSV | V.I.P **
[Re: Tibor] 12 июля 2024 в 10:35
Tibor 11.07.2024 09:52 пишет:

Шлемак, [*****]. Дура.

Без шлема уже клиника. Потом мамця за стертую проплешину или за титановую пластину все мозги проест. Хотя с таким стилем езды сразу в морг при первой возможности...

дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.
www050 | Супер писатель! *
[Re: DimonDSV] 12 июля 2024 в 22:47
DimonDSV 12.07.2024 10:35 пишет:

Tibor 11.07.2024 09:52 пишет:

Шлемак, [*****]. Дура.

дослідження показали, що велошоломи не запобігає травмам. точніше - в шоломах люди вмикають режим безсмертя і ведуть себе більш необережно. тому наявність шолома ні на що не вказує. чисто вибір кожного.

Від авторів дослідження "Пристебнувся в машині - згорів"?
www050 | Супер писатель! *
[Re: www050] 12 июля 2024 в 22:48
Задача шолома - не вберегти від травм, а зберегти життя.
Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

1 користувачів і 30 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7374