В цей раз я обрав "майстра" біля Лавини. Під'їхав, він почав мені розказувати що я під'їхав з системою кондиціонування без фреону, по типу в мене там пусто, тиск є, але фреону нема, я сказав що їзжу з зачинененними вікнами в+33 він сказав що це просто обдув
. Я подумав-нахер мені тобі щось доказувати, скільки влізе фреону стільки і заплачу. Озвучена ціна фреону 2грн за 1грам і 100грн діагностика.Почав він роботу..пояснює максимально незрозуміло, я навіть не питаю але він щось россказую постійно перестрибуючи з одного на інше. Ми з ним стояли біля капоту і на капоті мого авто були єлектронні ваги і ці херовини з вимірюванням тиску в системі.
Каже мені що мені потрібно сісти в авто і підняти оберти а він буде добавляти фреон. (Попередній майстер мене не відправляв в процесі в машину)
сів я в авто, підняв оберти, він сказав ок. Я вийшов, підійшов до нього на вагах було 187грам. І стрілка тиску на синьому манометрі була вже наполовину. Він каже сідай в авто підійми оберти до 2.5
Сів, підняв. Вихожу- ваги вимкненні.каже 686грам. Я питаю
-Де?
-в системі. Я заправив.
- я кажу де я повинен це побачити? чому ваги вимкнені?
- тому що вони мені заважали і їх склав.
...
Короче бодались ми з ним довго, я положив 1000 грн і сказав що більше я не дам
Але ця ахуєвша паскуда_ настільки звикла
безкарно кидати людей що йому цього показалось замало і він викликав поліцію.
Поліція взагалі охуїла коли дізналась що їх викликав не я а цей кідала.
Ще приїхав якийсь по типу старший того Дмитра та почав розказувати - зараз ми поїдемо з вами на сто і ви побачите що у вас там 680грам. Я то побачу, але там моїх грам 400.
0632392549
80632392549 Діма
+380632392549

Потім по вагам заправляють