Бій китайський шуруповерт Зеніт став під час роботи сильно грітись і часом навіть попахувати горілим пластиком.
То вже прийшов час замовляти новий?
Бій китайський шуруповерт Зеніт став під час роботи сильно грітись і часом навіть попахувати горілим пластиком.
То вже прийшов час замовляти новий?
Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.
Можливо ще буде інколи використовуватись для щітки для чистки сидіння в авто.
Дивився Procraft щоб купити тут, що це за звір і головне який обрати? Можливо ще є щось не дороге, до 2000 грн можливо навіть з 2 акумуляторами.
Або можливо в когось є досвід використання шуруповерта з Алі.
Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.Розеточний по акції менше 1000, з двома аккумуляторами, в кейсі. Півроку працює, коли треба. Для побутового використання гуд.
Дивився Procraft щоб купити тут, що це за звір і головне який обрати? Можливо ще є щось не дороге, до 2000 грн можливо навіть з 2 акумуляторами.
Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.
procraft не погані за свою ціну. плюс у порівняні з алі це наявність гарантії і сервісних центрів.
по моделям подивіться в ютюб огляди, тести.
Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.Розеточний по акції менше 1000, з двома аккумуляторами, в кейсі. Півроку працює, коли треба. Для побутового використання гуд.
останнім часом ходовий товар тут можна купити дешевше.Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.
procraft не погані за свою ціну. плюс у порівняні з алі це наявність гарантії і сервісних центрів.
по моделям подивіться в ютюб огляди, тести.
З гарантіє це точно, тому шибко і не хочу з Алі брати. Ще й на Алі якось і дорого як для Алі.
Отакий?Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.Розеточний по акції менше 1000, з двома аккумуляторами, в кейсі. Півроку працює, коли треба. Для побутового використання гуд.
Нє. Кажу ж, розеточний.Отакий?Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання.Розеточний по акції менше 1000, з двома аккумуляторами, в кейсі. Півроку працює, коли треба. Для побутового використання гуд.
Нє. Кажу ж, розеточний.Отакий?...
Розеточний по акції менше 1000, з двома аккумуляторами, в кейсі. Півроку працює, коли треба. Для побутового використання гуд.
Такий.
Тільки тоді він був менше 1000.
Нє. Кажу ж, розеточний....
Отакий?
Такий.
Я так і зрозумів що це він.
Тепер буду дивитись треба мені на 18/20В, який обирав, чи достатньо на 12В.
Для дома иногда что-то где-то закрутить/просверлить? 12В с головой.
Зато легче, чем 18В, и меньше габариты.
P.S. Брать только с двумя аккумами в комплекте, один аккум - это головняк вида "опять забыл зарядить после работы и обнаружилось это в самый ненужный момент"
у мене один акб. не помічав через це проблеми. два потрібно для частих робіт і великого обему. тим паче сучасні акб заряджаються швидко а саморозряд низький.
я думав що той що продається по акції в розетціНє. Кажу ж, розеточний.Отакий?...
Розеточний по акції менше 1000, з двома аккумуляторами, в кейсі. Півроку працює, коли треба. Для побутового використання гуд.
Такий.
то і знайшов такий за 1000 а чим той про крафт відрізняется від того що у вас по посиланню?
то значить варкрафт кращий?я думав що той що продається по акції в розетці...
Нє. Кажу ж, розеточний.
Такий.
Тільки тоді він був менше 1000.то і знайшов такий за 1000 а чим той про крафт відрізняетЬся від того що у вас по посиланню?
як мінімум, гарантійним терміном, в прокрафта він 36 міс.
то значить варкрафт кращий?...
я думав що той що продається по акції в розетціто і знайшов такий за 1000 а чим той про крафт відрізняетЬся від того що у вас по посиланню?
Дякую то думаю надо він мені чи ні?то значить варкрафт кращий?...
я - за прокрафт, насправді усі однакові вони, я їх гарантію вже перевірив, працює.