Щось не знайшов теми по Укрнафті в теперішній формі власності. А вони активно підминають під себе санкційні мережі, та й на АЗС в полі мого зору клієнтів візуально більше, ніж було ще півроку-рік тому.
Хто що скаже за якість?
Та нібито нормально все. Заливаю там періодично 95, бо зручно по дорозі. Єдине, що завжди купляю через їх додадток, там зараз ціна у них 51,99грн./літр.
Та нібито нормально все. Заливаю там періодично 95, бо зручно по дорозі. Єдине, що завжди купляю через їх додадток, там зараз ціна у них 51,99грн./літр.
Хм, в мене 54.99. Може то була акція до дня незалежності? А так ціна як на стелі ,так і в гаманець
Хм, в мене 54.99. Може то була акція до дня незалежності? А так ціна як на стелі ,так і в гаманець
Та ні. Давно так. Додаток старий ще якийсь, JET називається. -3 гривні стабільно, але буває і більше. Ціна на 95 у них біля мене 56,49 була, в додатку на зараз 51,99.
...
Та ні. Давно так. Додаток старий ще якийсь, JET називається. -3 гривні стабільно, але буває і більше. Ціна на 95 у них біля мене 56,49 була, в додатку на зараз 51,99.
Jet - це додаток ANP та Авіас
У Укрнафти свій додаток

Бачив інфу що Авіас викупили і скоро буде нова мережа заправок обіцяють якийсь модний бензин з ЕС..
Укрнафти в теперішній формі, про яку тема і створена.
пробували читати умови - паливо не входить до переліку товарів кешбекуУкрнафти в теперішній формі, про яку тема і створена.
Десь писали, що Укрнафта приєдналася до національного кешбеку... Пробували?
Знижка 4 грн/л для власників Mastercard від Sense Bank. https://www.ukrnafta.com/myttevi-znyzhky...hi-azk-ukrnafta
Перевірив, працює, застосовується відразу при оплаті.