у мене є
класна річ, колись купила по приколу, щоб на дачі щось приготувати не стоячи над ним, і не розводити вогонь в мангалі - залишився назавжди
готується все швидше, наприклад курка (готується хвилин 40 ціла тушка), виходить з дуже хрумкою скоринкою, весь жир "покидає" продукт і далі з ним не контактує![]()
у мене єа який саме у Вас?
класна річ, колись купила по приколу, щоб на дачі щось приготувати не стоячи над ним, і не розводити вогонь в мангалі - залишився назавжди
готується все швидше, наприклад курка (готується хвилин 40 ціла тушка), виходить з дуже хрумкою скоринкою, весь жир "покидає" продукт і далі з ним не контактує![]()
Власне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?

Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?Условно нет, аэрогриль(мультипечь), это по сути миниатюрная конвекционная духовка. Почему "условно", потому что она все же имеет ряд преимуществ:

Власне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
у мене єа який саме у Вас?
Бо також замислився над придбанням подібного девайсу, але реальних відгуків бачив мало. Заодно хто тщо думає про такий Phillips теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка кращеВласне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
скоріше, "просто маркетинг"
треба обговорювати конкретні моделі(покажи, яку обрав на алі), бо аерогриль, як категорія дуже стрімко еволюціонує...от, наприклад, у Тефаля наразі, це вже не просто аерогриль, а Мультипіч -аерогриль...у деякіх інших брендів - це мультиварка-аерогриль...
Я досвіду користування не маю, але теж приглядаюся потихеньку й поки що не дуже, для себе, розумію, чим воно може бути корисно, якщо вже маєш у господарстві: електро-гриль, мультиварки-скороварки, хорошу микрохвильовку, духовку?![]()
теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка кращеВласне, питання чи варто брати такий сабж. Планується з алі по хорошій ціні. Просто чи зготується в ньому щось відмінне від духовки? хто має практичний досвід користування?
треба обговорювати конкретні моделі(покажи, яку обрав на алі), бо аерогриль, як категорія дуже стрімко еволюціонує...от, наприклад, у Тефаля наразі, це вже не просто аерогриль, а Мультипіч -аерогриль...у деякіх інших брендів - це мультиварка-аерогриль...
Я досвіду користування не маю, але теж приглядаюся потихеньку й поки що не дуже, для себе, розумію, чим воно може бути корисно, якщо вже маєш у господарстві: електро-гриль, мультиварки-скороварки, хорошу микрохвильовку, духовку?![]()
в духовці наприклад курячі гомілки ніколи не перевертав, режим конвекція і все, поті пару хвилин гриль і все а в цьому тефалі бачив ролик де ці гомілки перевертали через кожні 5 хвилин, але ж кожному свое, от наприклад грілем як і у Тебе я задоволенийтеж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще...
духовка ж - просто у рази більша за обсягом, у духовці ж теж, треба перевертати, ні?
Вчора, зайшов у офлайн магаз, живцем подивитися на сабж, то консультантка підтвердила мої здогадки про те, що категорія Аерогриль, наразі, фактично переформатована/перейменована на Мультипічі...нахвалювала якийсь NUTRIBULLET(сказала, що саббренд Брауна, але щось не знайшов цьому підтвердження у гуглі), каже по акції бувають на них хороші ціни, мабуть такий , але це неточно)
Купил какой-то Nynja
Могу сказать что это реально крутая штука
От 10 до 15 мин и готово что угодно
теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще
теж подивився пару оглядів отих тефалей, начеб то все добре але мінус шо треба через якийсь час доставати оту чашу та перевертати продукти які робиш. Духовка краще
Нічого не треба перевертати, то людям робити нема чого