Goodyear UltraGrip 600 195/65 R15 95T XL (шип) vs Goodyear UltraGrip Ice Arctic 195/65 R15 95T XL (шип)
Goodyear UltraGrip 600 195/65 R15 95T XL (шип) vs Goodyear UltraGrip Ice Arctic 195/65 R15 95T XL (шип)
Я катав на обох шинах. Однозначно другі. Ice Arctic.
По перше вони тихіші і комфортніші. По друге таки вони краще тримають і гребуть.

По перше вони тихіші і комфортніші. По друге таки вони краще тримають і гребуть.
дякую всім!!!
якщо справді, UltraGrip 600 це той Данлоп, то я його катав, гарна гума, сподобалася. Але цікаво спробувати інші, тому замовив Ice Arctic
дякую всім!!!
якщо справді, UltraGrip 600 це той Данлоп, то я його катав, гарна гума, сподобалася. Але цікаво спробувати інші, тому замовив Ice Arctic
дякую всім!!!
gen 2, чи стару модель?
а хто вже катав goodyear UG ice 3?
Думаю, брати їх, чи ice 2
була вже тема. я катати буду другу зиму. між 3 і 2 - технології з різницею 10 років
)
при цьому знос протектора мізерний за великий пробіга хто вже катав goodyear UG ice 3?
була вже тема. я катати буду другу зиму. між 3 і 2 - технології з різницею 10 років
А за ці останні 10 років щось принципово змінилося у технологіях виготовлення автомобільної гуми? Звісно завжди краще купити нову версію, але навряд чи там буде прям якась помітна відмінність у характеристиках.
Журнал Moottori стверджує, що модель UltraGrip Ice 3, яка перемогла в тесті, значно поліпшила свої характеристики на льоду порівняно зі своєю попередницею - UltraGrip Ice 2.
Піднявся, зупинився, розвернувся і спокійно поїхав, поки решта шліфує і штовхає один одного.
теж дивлюся в сторону UltraGrip Ice3,215/65/16,102XL, бо UltraGrip Ice2 щось не нахожу в такому розмірі, бо раніше був UltraGrip Ice , брав бу в ідеалі відкатав 5 років і продав практично як і брав, бо була ще досить пристойна гумаЖурнал Moottori стверджує, що модель UltraGrip Ice 3, яка перемогла в тесті, значно поліпшила свої характеристики на льоду порівняно зі своєю попередницею - UltraGrip Ice 2.
Скажу так, був вражений поведінкою UltraGrip Ice 2 на льоду, якщо ще покращили, то респект виробнику. Є така вулиця Ягідна, з досить крутим підйомом і поворотом біля шпиталю. Зазвичай у сніг дорожники туди просто не доїзжають. І якраз там я ці шини тестую щодня взимку.Піднявся, зупинився, розвернувся і спокійно поїхав, поки решта шліфує і штовхає один одного.