Оглядав сьогодні дах на хаті, побачив що гідробар"єр простелений під профнастилом просто розсипався вже. Чотири роки назад його поклали разом з новим покриттям даху.
Це нормально що він так швидко розсипався?
Це не нормально.
Розсипається на мозаїку, а потім в порошок перебивається рукою?
ПС. Скоріше за все дешевий (чогось я не здивований ), розсипався із-за високої температури і сухого повітря.
Так, висипається квадратиками. Руками не пробував їх. Але виглядає як пережарена плівка.
У нас тут в глушині вибір невеликий, що було у єдиному будівельному магазині, то і брав...
Це не нормально.
ПС. Скоріше за все дешевий (чогось я не здивований ), розсипався із-за високої температури і сухого повітря.
Так, висипається квадратиками. Руками не пробував їх. Але виглядає як пережарена плівка.
У нас тут в глушині вибір невеликий, що було у єдиному будівельному магазині, то і брав...
а під ним що - утеплення? чи просто холодне горище?
Це не нормально.
Скупий платить двічі, жлоб тричі. Все що я можу резюмувати.![]()
...
Скупий платить двічі, жлоб тричі. Все що я можу резюмувати.![]()
Якби ж то більша ціна автоматично давала гарантію якості.
Візьми дешевше, ніж був, повинно пощастити.![]()
что мешало сделать также? кр

Під ним нічого. Неопалюване горище.
Чим закінчились твої митарства?
А то я поліз на горище, підняв очі в гору і побачив що гідробар’єр почав розсипатись. Виробник JUTA, гідробар’єр Д90, 9 років.
где-то ультрафиолет попадает
где-то ультрафиолет попадает
Не може він попадати на майже весь гідробар"єр під дахом.
Першою обсипалась південна сторона, тож значить від спеки розсипається.