В ідеальному стані, технічно справному.
Колір байдуже.
Колір байдуже.
Колір байдуже.
Ну не в тему, але.... НАЩО 256 Гб? Що такого можна хранити на телефоні у такому обсязі? Ну там фото, якись документи - є облако. Більш того, в мене близько 180 Гб фото і відео з різних подорожій за майже 15 років на диску на компі. НИХТО іх не дивиться. Фільми, музику? А як дивитись на телефоні фільми? І коли?
Більш того, хто заважає взяти телефон на 64 чи 128 Гб та додатково карту пам'яти на скільки завгодно, яку можна перенести на інший телефон за 2 секунди?
Просто цікаво.
Колір байдуже.
Ну не в тему, але.... НАЩО 256 Гб? Що такого можна хранити на телефоні у такому обсязі? Ну там фото, якись документи - є облако. Більш того, в мене близько 180 Гб фото і відео з різних подорожій за майже 15 років на диску на компі. НИХТО іх не дивиться. Фільми, музику? А як дивитись на телефоні фільми? І коли?
Більш того, хто заважає взяти телефон на 64 чи 128 Гб та додатково карту пам'яти на скільки завгодно, яку можна перенести на інший телефон за 2 секунди?
Просто цікаво.
Ну не в тему, але.... НАЩО 256 Гб?
Колір байдуже.
Просто цікаво.
Спробуйте вставити карту пам'яті в Pixel 8pro.
Колір байдуже.
Просто цікаво.
Поступово забивається будь-який об"єм. Файли, фільми, скани і т.п.
Більший об"єм дозволяє надовше на це забити. Карти пам"яті то геморой і пережиток. Тому зажди треба брати максимальний об"єм який тобі по кишені, то правило якому навчило мене життя...![]()
Але потім чистити все це сміття буде складніше і в якийсь момент буде "а ну його - видаляю все!".
Більший об"єм дозволяє надовше на це забити.
Але потім чистити все це сміття буде складніше і в якийсь момент буде "а ну його - видаляю все!".
Більший об"єм дозволяє надовше на це забити.
Та і переплата за пам"ять насправді мізерна щоб цим заморачуватись...
І згадуєш коли продаєш телефон щоб купити наступний.Про те і кажу, чим більше пам'яті, тим складніше потім все це розгрібати, та більше вірогідність, що все це взагалі буде викинуто в смітник. Одна справа проіндексувати вручну 100 фоток, інша - 10000.
І згадуєш коли продаєш телефон щоб купити наступний.Про те і кажу, чим більше пам'яті, тим складніше потім все це розгрібати, та більше вірогідність, що все це взагалі буде викинуто в смітник. Одна справа проіндексувати вручну 100 фоток, інша - 10000.

Колір байдуже.
Важливі унфу я завжди копіюю у хмарні сховища. Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.Якщо копіювати в хмару, то не те що 512, а й 256 забагато.
Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.І нащо зберігати неважливе? Аби виправдати купівлю 256/512 гіг?
Аби виправдати купівлю 256/512 гіг?
Настільки поганий телефон?
Те що не скопійовано, то значить неважливо і просто видаляється при продажу.І нащо зберігати неважливе? Аби виправдати купівлю 256/512 гіг?
Настільки поганий телефон?
Ні, настільки сучасний, що не передбачає використання повільних модулів пам'яті. Карти пам'яті то вже пережитки минулого.