На форумі був камрад, здається Джин його нік. Як він шиє не знаю, ціни у нього були не гуманні. Контакти майстра у якого я раніше шив костюми (понад 15 років поспіль) вже загубилися, та і чув що він закинув цю справу. Ще буде проблема нормальну тканину знайти. З кожним роком пропозиція саме якісних вовняних тканин усе звужується. Маючи понад 30-річний досвід ходіння на роботу виключно у костюмі (лише під час вiйни це припинилося і усі ходять хто у чому) скажу, що купити готовий костюм і дешевше, і якість краща буде, аніж шити (щоб там не казали майстри з індпошиву). Звісно доведеться пошукати.
Чоловік тут шив піджак в кінці 2021 року. Німецька вовна, коштував 8300 тканина і робота. Чувак шиє в Чернігові, а примірочна у нього була на той момент на печерську. Зараз не знаю, як, якщо будете телефонувати - напишіть, будь ласка.
Пошив без примірки ідеально, я навіть не знала, що так можна. Зняв мірки, через 2 тижні привіз готовий.
zyoma 19.11.2024 11:58 пишет: +380504651651 Сергій
Чоловік тут шив піджак в кінці 2021 року. Німецька вовна, коштував 8300 тканина і робота. Чувак шиє в Чернігові, а примірочна у нього була на той момент на печерську. Зараз не знаю, як, якщо будете телефонувати - напишіть, будь ласка.
Пошив без примірки ідеально, я навіть не знала, що так можна. Зняв мірки, через 2 тижні привіз готовий.
Герасименко Сергей. В Чернигове. Раньше он в Киев на примерки по четвергам приезжал. Сейчас насколько знаю не приезжает. Но там что то шьет , время от времени ткань заказывает .Телефон верный, на этом же телефоне у него вайбер.
nickka 19.11.2024 20:36 пишет: Це напевно метод Вороніна. З жилетом. Так шив сам Воронін. І ті хто його метод використовували. Рейтблат на Печерську.
У 1970-і роки мій батько усі свої костюми замовляв у Вороніна, і мені випускний у 1983 році також сам Воронін шив (у нього тоді ательє було на Січових стрільців). Метод методом (до речі там два співавтори були, але перший з них емігрував др Америки ще у 1970-і) але сиділи "індивідуально пошиті самим Вороніним" костюми так собі, що на мені, що на батькові. Візуально підкреслювали пузо, тим більше що у 16 річному віці у мене його взагалі не було. Отже метод то добре, але проміжна примірка таки потрібна.
vjik 18.11.2024 23:05 пишет: Поділіться контактами де можна пошити діловий костюм( не за всі гроші світу та без циганщини)
В какой бюджет вписаться хочешь? Знаю отличного мастера на Борщаговке который сейчас работает, но чтобы понять подойдет тебе или не хочется знать твое понимание всех денег мира.
Неодноразово купував готові костюми Вороніна (Жилянська, 54) - завітайте глянути? Ще читав є їх магазин в ТРЦ Deam Yellow (DreamTown 1), але не бував там. Мо відпаде потреба у пошитті замовлення. Підігнати довжину можуть. Особисто мені готові дуже заходили і подобались, сидять гарно
Джин 20.11.2024 11:48 пишет: Знаю отличного мастера на Борщаговке который сейчас работает, но чтобы понять подойдет тебе или не хочется знать твое понимание всех денег мира.
А какой порядок цифр? До 500 долл с тканью реально вписаться?
Джин 20.11.2024 11:48 пишет: Знаю отличного мастера на Борщаговке который сейчас работает, но чтобы понять подойдет тебе или не хочется знать твое понимание всех денег мира.
За такі гроші можна купити ну дууууууууже пристойний готовий костюм, і не від якогось там вороніна (давно помер, фабрика закрита, чим торгують - хз). А в аутлеті так і 2 костюми.
Обговорення індпошиву та купівлі готового, це я к купівля пакетної комплектацію та індивідуально зібраного авто. Це набагато дорожче але ж саме те що ти хочеш! Або купівля пакетної комплектації та її тюнінг, це вже підгонка мас-маркет костюму під фігуру людини.
Мені всі костюми з магазину дружина перероблює, не сідають вони. Але жодного разу не шила саме для мене, хоча може і вміє але не хоче, через певний перелік причин ))))
Ekspert83 20.11.2024 17:27 пишет: Обговорення індпошиву та купівлі готового, це я к купівля пакетної комплектацію та індивідуально зібраного авто. Це набагато дорожче але ж саме те що ти хочеш! Або купівля пакетної комплектації та її тюнінг, це вже підгонка мас-маркет костюму під фігуру людини.
Мені всі костюми з магазину дружина перероблює, не сідають вони. Але жодного разу не шила саме для мене, хоча може і вміє але не хоче, через певний перелік причин ))))
Досить сумнівне твердження. Я вже писав що я років 18 ходив на роботу (6 разів на тиждень) в індивідуально пошитих костюмах (шили різні майстри, одного разу навіть дружина - випускник КНУТД за спеціальністю модельєр верхнього одягу денної форми навчання, яка певний час працювала за спеціалністю). Одночасно у мене було 5-8 костюмів що я носив в різні дні і сезони. Потім перейшов на готові костюми. Проблема була лише у тому, щоб знайти виробника, чиї лекала пасують твоїй фігурі. У мене дуже специфічні розміри і то я знайшов принаймні три виробника (зараз мабуть два залишилися), моделі яких мені пасують і у яких бувають мої розмри (114). А от щодо якості тканини, інших матеріалів та пошиву то ніякі вітчизняні майстри індпошиву не можуть зрівнятися із якістю виробників костюмів вище за середній ціновий рівень. Принаймні ті майстри, в яких цінники прийнятні.
На "діловий костюм" не тягне. Для офіційних костюмів у Зари є дорожчий суббренд - Massimo Dutti і то... Але з початком війни навіть ці магазини (массімо) закрилися у нас.
Не думаю. При стандатной фигуре отрез достойной ткани - порядка 130-150 Евро . Работа- я не знаю как сейчас , думаю порядка 500 долл. До войны 1000 было и три месяца ждать. Но в данном случае это пожалуй лучший мастер в Киеве. Были некоторые кто брал подешевле, но никто из них сейчас на горизонте не появляется.
За такі гроші можна купити ну дууууууууже пристойний готовий костюм, і не від якогось там вороніна (давно помер, фабрика закрита, чим торгують - хз). А в аутлеті так і 2 костюми.
На твой дюже нестандартный размер может и три. А если у чела стандартная фигура и самый ходовой размер в районе 50-52-54 - то очень вряд ли что-то достйное в аутлете можно найти вообще.
Andrey-Mil 20.11.2024 15:48 пишет: Офф. А нашо зара костюм? зара модно пара-мілітарі стайл. Чорного або зеленого кольору. Костюм буде виділятися (на фоні)
ну може в людини робота така, що вимагає що б був в костюмі