autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКурилка

Як з навігацією під час повітряних тривог?

holstenberg | member **
11 декабря 2024 в 11:06
Останнім часом їжджу рідко, але раз попав на повітряну тривогу і GPS сигнал у Києві ну прямо капець як глушать. Навіщо - зрозуміло. Відповідно, всі навігатори не працюють. Питання в тому, як ви виходите з цієї ситуації, коли треба їхати у невідомий район/вулицю, дорогою, яку не знаєте? Ба більше, всілякі доставки і таксі як вони виходять з цієї ситуації, особливо, коли ввечері і частина доріг без освітлення і не можна прочитати назви вулиць чи номери будинків, щоб зорієнтуватися. Може є якийсь лайфхак, окрім як вивчати повний маршрут перед поїздкою?
DimonDSV | V.I.P **
Re: Як з навігацією під час повітряних тривог?
[Re: holstenberg] 11 декабря 2024 в 11:15
бути в бомбосховищі
Sashok_Accent | ***
[Re: holstenberg] 11 декабря 2024 в 11:18
хоспаді хіпстори мамині черешні
осьо рішення: атлас вулиць Києва
nickka | продавець овочів **
[Re: Sashok_Accent] 11 декабря 2024 в 12:45
єдине що такий атлас не встигне за перейменуваннями. тобто треба знати і стару назву вулиці.
opexkiev | Достоевский **
[Re: Sashok_Accent] 11 декабря 2024 в 13:08
Sashok_Accent 11.12.2024 11:18 пишет:

Хіпстори пальцем натискають на нього а він не збільшується!
ivv | важничающий писатель **
[Re: Sashok_Accent] 11 декабря 2024 в 13:17

На Травень 2023? Фтопку вже.
Sashok_Accent | ***
[Re: ivv] 11 декабря 2024 в 13:26
ivv 11.12.2024 13:17 пишет:

не ну завжди можна в студентські роки потаксувати і вивчити місто
keen | СуперСтар **
[Re: Sashok_Accent] 11 декабря 2024 в 13:51
Sashok_Accent 11.12.2024 13:26 пишет:

ivv 11.12.2024 13:17 пишет:

не ну завжди можна в студентські роки потаксувати і вивчити місто

не дуже розумію, чим паперовий атлас буде кращим за той же гуглмапс, але без локації. Цого ж так само можна дивитись та будувати маршрути
Sashok_Accent | ***
[Re: keen] 11 декабря 2024 в 14:32
keen 11.12.2024 13:51 пишет:

не дуже розумію, чим паперовий атлас буде кращим за той же гуглмапс, але без локації. Цого ж так само можна дивитись та будувати маршрути

можна, хто заважає, але бачиш у штучного інтелекту топікстартера не виходить це в умовах РЕБ-у
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Sashok_Accent] 11 декабря 2024 в 14:35
Жарти жартами,а в мене карта є на всяк випадок.
До речі- зняті в 2022 таблички з номерами будинків хтось колись планує повертати,чи ще не на часі?
ivv | важничающий писатель **
[Re: hugo-smk] 11 декабря 2024 в 14:47
hugo-smk 11.12.2024 14:35 пишет:

До речі- зняті в 2022 таблички з номерами будинків хтось колись планує повертати,чи ще не на часі?

Шо значить повертати? Ти думаєш що вони лежать десь на складі і чекають? Вони всі вже на металоломі, і треба 100500 щоб виготовити нові.
codex | Достоевский ***
[Re: holstenberg] 11 декабря 2024 в 15:21
holstenberg 11.12.2024 11:06 пишет:

Останнім часом їжджу рідко, але раз попав на повітряну тривогу і GPS сигнал у Києві ну прямо капець як глушать. Навіщо - зрозуміло. Відповідно, всі навігатори не працюють. Питання в тому, як ви виходите з цієї ситуації, коли треба їхати у невідомий район/вулицю, дорогою, яку не знаєте? Ба більше, всілякі доставки і таксі як вони виходять з цієї ситуації, особливо, коли ввечері і частина доріг без освітлення і не можна прочитати назви вулиць чи номери будинків, щоб зорієнтуватися. Може є якийсь лайфхак, окрім як вивчати повний маршрут перед поїздкою?

Це не айфон часом ? Бо вже не раз бачив, у колеги поруч, локацію десь в Беларусі, або в океані, а на Пікселі в мене все ок показувало.
У Андроіда алгоритм працює трохи краще, мабуть за рахунок того що він історію локацій використовує і просто так в Білорусь не перескакує.
holstenberg | member **
[Re: codex] 11 декабря 2024 в 15:26
codex 11.12.2024 15:21 пишет:

holstenberg 11.12.2024 11:06 пишет:

Це не айфон часом ? Бо вже не раз бачив, у колеги поруч, локацію десь в Беларусі, або в океані, а на Пікселі в мене все ок показувало.
У Андроіда алгоритм працює трохи краще, мабуть за рахунок того що він історію локацій використовує і просто так в Білорусь не перескакує.

так, iPhone.
Sashok_Accent | ***
[Re: hugo-smk] 11 декабря 2024 в 16:06
hugo-smk 11.12.2024 14:35 пишет:

так і у мене є
і карта, і атлас доріг України, і атлас доріг Європи.
Bes | Механик ***
[Re: codex] 12 декабря 2024 в 03:26
В ответ на:

Я не думаю, що залежить від марки телефону. В нас 2 айфона, у жінки перескакує в Льодовитий океан, в мене ні.
І Waze завжди працює, тупить, але працює.
codex | Достоевский ***
[Re: Bes] 13 декабря 2024 в 15:09
В моєму оточенні так само - iOS 50/50 або кудись літає, або норм. Андроїдів поки з такою проблемою не бачив.
З того що я бачив у колеги - в історії намалювало, що айфон літаком залітав до раші. Для нього це виглядало як звичайна подорож, а не миттєва зміна місцезнаходження. А далі на базі таких "перельотів" iOS мабуть вважає, що все ок, ця конкретна людина подорожує.
У когось можливо зміна була занадто міттєво і воно потрапило у блек-ліст, після чого у цього юзера телефон на такі зміни не реагує.
В iOS є така штука як Significant Locations. Можливо треба їх почистити/вимкнути, щоб перестало само гуляти по світу.
WarFox | СуперСтар ****
[Re: codex] 13 декабря 2024 в 16:15
codex 13.12.2024 15:09 пишет:

В моєму оточенні так само - iOS 50/50 або кудись літає, або норм. Андроїдів поки з такою проблемою не бачив.
З того що я бачив у колеги - в історії намалювало, що айфон літаком залітав до раші. Для нього це виглядало як звичайна подорож, а не миттєва зміна місцезнаходження. А далі на базі таких "перельотів" iOS мабуть вважає, що все ок, ця конкретна людина подорожує.
У когось можливо зміна була занадто міттєво і воно потрапило у блек-ліст, після чого у цього юзера телефон на такі зміни не реагує.
В iOS є така штука як Significant Locations. Можливо треба їх почистити/вимкнути, щоб перестало само гуляти по світу.

я сьогодні на андроіді "прогулявся" пішки до зазим'я. Інколи буває "залітаю" в белорашку або в районі борисполя "гуляю"
Змінено WarFox (16:16 13/12/2024)
codex | Достоевский ***
[Re: WarFox] 13 декабря 2024 в 17:30
Цікаво, а Location History часом не вимкнена ?
WarFox | СуперСтар ****
[Re: codex] 13 декабря 2024 в 21:31
codex 13.12.2024 17:30 пишет:

Цікаво, а Location History часом не вимкнена ?

була вимкнена, ввімкнув. Але ж якось воно запам'ятало і показало мені на мапі те що в зазим'я ходив.
Змінено WarFox (21:32 13/12/2024)
Z@B | V.I.P *
[Re: holstenberg] 13 декабря 2024 в 22:03
Цікаво, а вам нема про що більше попи..діти, крім де і на що йде підміна жпс в Києві?
Autoua.netФорумКурилка

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

4 користувачів і 290 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7887