autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Lutyy | member *
Нове до 18K USD порадьте
14 декабря 2024 в 21:49
варіанти - Yaris, Ignis, Sandero, Panda, I20/Bayon. Може ще що?
Буду вдячний, якщо поради не міститимуть фразу "докинь ще пару тисяч і купи шкоду чи що там ще"
andriy_z | member *
Re: Нове до 18K USD порадьте
[Re: Lutyy] 14 декабря 2024 в 22:08
Схоже це не наш ринок, бо в нас не всі моделі зі списку доступні. Я би ще глянув на Citroen C3 в цьому бюджеті, назагал треба дивитись локальний ринок, дуже часто під кінець року хочуть продати цьогорічні тачки і дають хороші знижки, колишня співробітниця з Польщі в 2018р. взяла новий Гольф Універсал в кінці 2018 року, який ще стояв з 2017р. за 17к Євро. Плюс вартує глянути на акції по лізингу, кредитні відсотки, можуть бути теж цікаві варіанти. Походити по салонах, взяти на тест драйв- шо лежить до душі- то й брати (правда Сандеро я би мабуть ставив десь на останні місця, дуже бюджетна у всьому, а Тойота і Сузукі по надійності мабуть будуть найкращими)
d.Ol | опытный писатель **
[Re: Lutyy] 15 декабря 2024 в 08:39
Ездил на прокатной Hyundai Bayon. Снаружи страшненькая, но внутри понравилось, и в плане места, и по опциям - распознавание знаков, удержание в полосе, камера, AndroidAuto беспроводной.
Про Panda читал (лично не видел), что машина суперэконом сегмента, но наверное это будет легко заметно.
Drug2 | опытный писатель *
[Re: Lutyy] 15 декабря 2024 в 14:48
Якийсь Рено Taliant появився в цьому бюджеті.
Eddison | приверженец **
[Re: Drug2] 15 декабря 2024 в 15:37
Drug2 15.12.2024 14:48 пишет:

Якийсь Рено Taliant появився в цьому бюджеті.

це Logan для нашого ринку
may | V.I.P **
[Re: Lutyy] 15 декабря 2024 в 19:07
Дуже вузький запит. Не зрозуміло що потрібно. Бо Fiat 500 і Duster ну дуууже різні автівки!
Ignis немає.
Крім китайців і названих вище в бюджеті - Swift, Ibiza, Citroen C-Elysee, Hyundai i10, Fabia.
Можливо, Juke, Opel Crossland чи ще щось в базі (на ручці і штампованих дисках) влізе.
Раджу побавитись з фільтром
Змінено may (20:18 15/12/2024)
Lutyy | member *
[Re: may] 15 декабря 2024 в 23:51
may 15.12.2024 19:07 пишет:

Дуже вузький запит. Не зрозуміло що потрібно. Бо Fiat 500 і Duster ну дуууже різні автівки!
Ignis немає.
Крім китайців і названих вище в бюджеті - Swift, Ibiza, Citroen C-Elysee, Hyundai i10, Fabia.
Можливо, Juke, Opel Crossland чи ще щось в базі (на ручці і штампованих дисках) влізе.
Раджу побавитись з фільтром

дякую, але ні Fiat 500, ні Duster в стартпості немає
Lutyy | member *
[Re: d.Ol] 15 декабря 2024 в 23:57
d.Ol 15.12.2024 08:39 пишет:

Ездил на прокатной Hyundai Bayon. Снаружи страшненькая, но внутри понравилось, и в плане места, и по опциям - распознавание знаков, удержание в полосе, камера, AndroidAuto беспроводной.
Про Panda читал (лично не видел), что машина суперэконом сегмента, но наверное это будет легко заметно.

не знав, що в Україні Панди немає, в Європах зустрічається по декілька раз щодня.
Bayonet теж подобається. Вистачить його кліренсу на Хотянівку і Пірново? Чи все ж таки Sandero краще?
Ще Кліо в бюджет влазить
Lutyy | member *
[Re: andriy_z] 16 декабря 2024 в 00:00
andriy_z 14.12.2024 22:08 пишет:

Схоже це не наш ринок, бо в нас не всі моделі зі списку доступні. Я би ще глянув на Citroen C3 в цьому бюджеті, назагал треба дивитись локальний ринок, дуже часто під кінець року хочуть продати цьогорічні тачки і дають хороші знижки, колишня співробітниця з Польщі в 2018р. взяла новий Гольф Універсал в кінці 2018 року, який ще стояв з 2017р. за 17к Євро. Плюс вартує глянути на акції по лізингу, кредитні відсотки, можуть бути теж цікаві варіанти. Походити по салонах, взяти на тест драйв- шо лежить до душі- то й брати (правда Сандеро я би мабуть ставив десь на останні місця, дуже бюджетна у всьому, а Тойота і Сузукі по надійності мабуть будуть найкращими)

І20 по надійності недалеко від них?
may | V.I.P **
[Re: Lutyy] 16 декабря 2024 в 07:38
Lutyy 15.12.2024 23:57 пишет:

не знав, що в Україні Панди немає

Гібрид є
may | V.I.P **
[Re: Lutyy] 16 декабря 2024 в 07:50
Lutyy 15.12.2024 23:51 пишет:

дякую, але ні Fiat 500, ні Duster в стартпості немає

Так там, власне, "Може ще що?"
І, до речі, Yaris далеко не 18К, і гібрид...
P.S. Щойно вивчав ринок компактних SUV - враження, що в цьому сегменті представлені практично усі виробники. Навіть Jeep з Avenge(408 см) є. Тобто - вибір дуже великий...
Удачі в пошуку!
TanDEN | member **
[Re: Lutyy] 16 декабря 2024 в 10:50
Citroen C3 - оскільки вже стартувало виробництво нової моделі, то попереднє продать по смачним цінам: 15 тис за механіку
https://cars.citroen.ua/model/C3
boyko_s | V.I.P *
[Re: Lutyy] 16 декабря 2024 в 15:35
Lutyy 14.12.2024 21:49 пишет:

Буду вдячний, якщо поради не міститимуть фразу "докинь ще пару тисяч і купи шкоду чи що там ще"

Если не смущает "ручка", то "Джук" - вполне неплохой вариант. Из недостатков могу назвать только слабую тягу на низах, которая начинает ощущаться заметно при включенном климате, особенно, если в салоне >2х человек.
Ну, или весной купить у меня Джук 22-го года с пробегом в 16к.
boyko_s | V.I.P *
[Re: TanDEN] 16 декабря 2024 в 15:38
TanDEN 16.12.2024 10:50 пишет:

Citroen C3 - оскільки вже стартувало виробництво нової моделі, то попереднє продать по смачним цінам: 15 тис за механіку
https://cars.citroen.ua/model/C3

82 силы - и эти люди называют "овощем" мой "Джук".
boyko_s | V.I.P *
[Re: Lutyy] 16 декабря 2024 в 15:42

Кстати, недавно обсуждали: https://suzuki.com.ua/cars/swift/prices/
Lutyy | member *
[Re: boyko_s] 16 декабря 2024 в 19:57
boyko_s 16.12.2024 15:35 пишет:

Если не смущает "ручка", то "Джук" - вполне неплохой вариант. Из недостатков могу назвать только слабую тягу на низах, которая начинает ощущаться заметно при включенном климате, особенно, если в салоне >2х человек.
Ну, или весной купить у меня Джук 22-го года с пробегом в 16к.

якраз тільки й ручка розглядається))
А що з Джуком, чому так рано продається, якщо не секрет, звісно
Mookker | IesuiT **
[Re: Lutyy] 16 декабря 2024 в 20:40
купи у меня почти новую 116 на ручке и еще прилично денег на обмыть останется
boyko_s | V.I.P *
[Re: Lutyy] 17 декабря 2024 в 22:59
Lutyy 16.12.2024 19:57 пишет:

В общем, потому, что попробовал кроссовков, не понравилось. Хочу обратно на пузотерку.
Джук покупался жене. Потом, когда взяли Кугу, поменялись, ей автомат по пробкам интересней ручки. Я остался на "Джуке", пототому что меня ручка никогда не напрягала, даже наоборот. Основная моя претензия - движок, под мою активную манеру - не совсем подходит. Хотя, если нет тяги "рысачить" двигатель вполне, с учетом того, что начали тут предлагать. Ну, я тут не раз писал, что меня в Джуке не особо устраивает. И очень доволен, что взял таки на механике, связку "движок+робот" ругают все.
Хочу себе хетч с движком помощнее, и массой в тонну триста, все-таки ни один кроссовок так рулиться не будет, после "Фокуса" кроссовочная управляемость - это боль.
Так что пока собираю деньги.
Mookker | IesuiT **
[Re: boyko_s] 18 декабря 2024 в 11:51
boyko_s 17.12.2024 22:59 пишет:

Lutyy 16.12.2024 19:57 пишет:

В общем, потому, что попробовал кроссовков, не понравилось. Хочу обратно на пузотерку.
Джук покупался жене. Потом, когда взяли Кугу, поменялись, ей автомат по пробкам интересней ручки. Я остался на "Джуке", пототому что меня ручка никогда не напрягала, даже наоборот. Основная моя претензия - движок, под мою активную манеру - не совсем подходит. Хотя, если нет тяги "рысачить" двигатель вполне, с учетом того, что начали тут предлагать. Ну, я тут не раз писал, что меня в Джуке не особо устраивает. И очень доволен, что взял таки на механике, связку "движок+робот" ругают все.
Хочу себе хетч с движком помощнее, и массой в тонну триста, все-таки ни один кроссовок так рулиться не будет, после "Фокуса" кроссовочная управляемость - это боль.
Так что пока собираю деньги.

Mookker 16.12.2024 20:40 пишет:

купи у меня почти новую 116 на ручке и еще прилично денег на обмыть останется

еще и рулиться будет так, что ни одному переднеприводному не снилось
boyko_s | V.I.P *
[Re: Mookker] 18 декабря 2024 в 15:34
Mookker 18.12.2024 11:51 пишет:

еще и рулиться будет так, что ни одному переднеприводному не снилось

А там разве уже не передний?
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Нове до 18K USD порадьте

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

6 користувачів і 1495 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5693