Бо тут будуть запитуватись дуже жахливі речі.

На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші". Це він не передбачений виробником, чи я не увімкнув десь?
Змінено juiT (11:54 17/12/2024)

Андроїдо фани проходимо повз.
Бо тут будуть запитуватись дуже жахливі речі.
На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші". Це він не передбачений виробником, чи я не увімкнув десь?

Коли вмикаєш, вимикаєш на екрані показує то ти не побачив![]()
воно показує, але тільки під час перемикання. Індикатора того режиму немає.
я сам так випадково зачепив її і два дні ходив не міг розуміти чому не чув дзвінків та повідомлень.
Рідні карти не підтримують прокладання маршруту з урахуванням громадського транспорту?![]()
Рідні карти не підтримують прокладання маршруту з урахуванням громадського транспорту?![]()
, коли жив в Нідерландах, то там все це працювало, ну і взагалі там сильно кращі якості рідної мапи, ніж того ж гугла.
Хіба в Каліфорнії є громадський транспорт?
в Україні ніт, коли жив в Нідерландах, то там все це працювало, ну і взагалі там сильно кращі якості рідної мапи, ніж того ж гугла.

На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші"
Окрема кнопка для режимів
Невже більшості ця кнопка дуже необхідна
На корпусі Айфона є кнопка, яка перемикає режими, не побачив піктограми на екрані, що увімкнений режим "тиші"
Я цю кнопку взагалі не розуміюОкрема кнопка для режимів
![]()
А нащо ти встановлював гівно?
Прийшлось встановити Гугл Карти.
Чесно кажучи, якось починає мене кумарити цей ios.
Те що в Гугла гівно а не карти, то взагалі окрема тема.
А нащо ти встановлював гівно?
Прийшлось встановити Гугл Карти.
Чесно кажучи, якось починає мене кумарити цей ios.
Те що в Гугла гівно а не карти, то взагалі окрема тема.

Я цю кнопку взагалі не розуміюОкрема кнопка для режимів
![]()
Я на ніч ставлю режим не турбувати (на
Андроїді) , щоб різні чудікі не дзвонили зранку, на Айфоні також дружина ставить.
Тільки бляха генії з Купертіно не догадались, надати інформацію споживачеві, який режим зараз увімкнений.![]()
тобто червоної плямки на ричажку тобі мало, тобі потрібно ввімкнути екран, розблокувати телефон, щоб подивитись чи ввімкнув ти беззвучний режим.
повернути корпус телефона на 45 градусів - це складніше?
чи тобі саме в темряві, посеред ночі, потрібно впевнитись, що ти ввімкнув потрібний режим?
![]()

Стандартно, якщо хтось скаржиться, що в епл щось зроблено криво - то варіантів лише 2
- ти не розумієш, що то насправді емейзінг
- ти нічого не шариш і просто заздриш
Ну, а ТС ще не дійшов до потрібного ступеня амейзінговості