Спочатку поремонтували, а через два місяці купили нове.Дякую, теж думаю спочатку відремонтувати а потім вже якщо що то дивитися в сторону нової
З ремонтом сушки пощастило, працює далі. З ремонтом пралки - не пощастило.
Е стара пральна машинка ЛЖ років 10 вже, гуде підшипник, треба міняти ремонт коштує приблизно 3 чотири тис грн. Ремонтувати та хай далі працює? Чи може купити нову? Щось до 20 тис в оплату частинами, що скажете? І якщо нову то яку? Дивився ЛЖ Китай робить, але в ЛЖ прямий привід в інших ремень то і думаю шо робити?
та не довго гуде, на днях загудів, то попрошу майстра нехай купить нормальний підшипник, а так дивився бу то таку як в мене або приблизно такі коштують по 3500, 3700 пишуть що все перевірено та налаштовано , ну зрозуміло що написати можна шо хоч але мабуть краще відремонтувати своюЕ стара пральна машинка ЛЖ років 10 вже, гуде підшипник, треба міняти ремонт коштує приблизно 3 чотири тис грн. Ремонтувати та хай далі працює? Чи може купити нову? Щось до 20 тис в оплату частинами, що скажете? І якщо нову то яку? Дивився ЛЖ Китай робить, але в ЛЖ прямий привід в інших ремень то і думаю шо робити?
Якщо не довго гуде, то є шанс, що ремонт має сенс(головне щоб вал не загризло). Після самостійної заміни підшипників у батьківській Беко, пройшло вже років 5. Правда я купував підшипники SKF і мабуть попався оригінал.
Якщо не довго гуде, то є шанс, що ремонт має сенс(головне щоб вал не загризло). Після самостійної заміни підшипників у батьківській Беко, пройшло вже років 5. Правда я купував підшипники SKF і мабуть попався оригінал.
зрозумів, Дякую, планую майстра на днях позвати нехай розбирає та міняє підшипники, Ps подивився в інеті SKF коштує 540 грн штука, це перше шо видав Гугл
теж вирішив погратися і купив підшипники. майже по 500грн один якісь італійські аналоги. після нового року буду міняти.
в мене ЛЖ старенька, так майстер на місці не зміг замінити підшипник. Зняв барабан, через день привіз з новим запресованим підшипником.зрозумів, Дякую, планую майстра на днях позвати нехай розбирає та міняє підшипники, Ps подивився в інеті SKF коштує 540 грн штука, це перше шо видав Гугл
теж вирішив погратися і купив підшипники. майже по 500грн один якісь італійські аналоги. після нового року буду міняти.
Е стара пральна машинка ЛЖ років 10 вже, гуде підшипник, треба міняти ремонт коштує приблизно 3 чотири тис грн. Ремонтувати та хай далі працює? Чи може купити нову? Щось до 20 тис в оплату частинами, що скажете? І якщо нову то яку? Дивився ЛЖ Китай робить, але в ЛЖ прямий привід в інших ремень то і думаю шо робити?
у мене так само загудів рік тому - замінили з розборкою баку, поставили якись підсилений і т.п.
через півроку перегорів ТЕН - тут я сам замінив
ще через півроку вже мотор помер - міняти сенсу немає
купили нову машину, а могли це зробити відразу рік тому і не мучатись з подальшими ремонтами та діагностікою. Нікому не треба машина із згорівшим мотором![]()
тільки от сучасні машинки у більшості своїй відпрацьовують гарантийний термін і все... а ремонт в них спеціально робиться недоцільним

замінили років 5 підшипник і працює без проблем.Е стара пральна машинка ЛЖ років 10 вже, гуде підшипник, треба міняти ремонт коштує приблизно 3 чотири тис грн. Ремонтувати та хай далі працює? Чи може купити нову? Щось до 20 тис в оплату частинами, що скажете? І якщо нову то яку? Дивився ЛЖ Китай робить, але в ЛЖ прямий привід в інших ремень то і думаю шо робити?
у мене так само загудів рік тому - замінили з розборкою баку, поставили якись підсилений і т.п.
купили нову машину, а могли це зробити відразу рік тому і не мучатись з подальшими ремонтами та діагностікою. Нікому не треба машина із згорівшим мотором![]()
Нікому не треба машина із згорівшим моторомНесправну на ОЛХ продав за 1-2 дні "на розборку". Покупцю потрібна була якась запчастина, яка в мене ще була ціла.
Дякую, він мені точно так і сказав, каже знімаю барабан і через день привожу вже з новим підшипникомв мене ЛЖ старенька, так майстер на місці не зміг замінити підшипник. Зняв барабан, через день привіз з новим запресованим підшипником.зрозумів, Дякую, планую майстра на днях позвати нехай розбирає та міняє підшипники, Ps подивився в інеті SKF коштує 540 грн штука, це перше шо видав Гугл...
та згоден що сьогодні зробиш одне завтра може вилізти друге і тд Ps, а яку купили нову?Е стара пральна машинка ЛЖ років 10 вже, гуде підшипник, треба міняти ремонт коштує приблизно 3 чотири тис грн. Ремонтувати та хай далі працює? Чи може купити нову? Щось до 20 тис в оплату частинами, що скажете? І якщо нову то яку? Дивився ЛЖ Китай робить, але в ЛЖ прямий привід в інших ремень то і думаю шо робити?
...сучасні машинки у більшості своїй відпрацьовують гарантийний термін і все... а ремонт в них спеціально робиться недоцільним.

...сучасні машинки у більшості своїй відпрацьовують гарантийний термін і все... а ремонт в них спеціально робиться недоцільним.
незрозуміле узагальнення
можеш уточнити, які саме розумієш під сучасними(з якого року вир-ва) та які саме відносиш до "більшості своїй"??