Якщо помняти батарейки, телефони знову будуть тримати, як з магазину?
Все в назві теми. Ситуація така, в мене і дружини 11-про, невлаштовує, що пагано тримають акумулятори, все інше влаштовує на 100%. Якщо помняти батарейки, телефони знову будуть тримати, як з магазину? Якщо купляти нові, то я так розумію це 16-про? Якась є суттєва різниця для користувача, між нашими 11-про? Телефони використовуємо, саме як телефони. Якщо купляти, краще/дешевше де, у нас, в ЄС, в штатах, і чи вони однакові будуть з різних країн?
Все в назві теми. Ситуація така, в мене і дружини 11-про, невлаштовує, що пагано тримають акумулятори, все інше влаштовує на 100%. Якщо помняти батарейки, телефони знову будуть тримати, як з магазину? Якщо купляти нові, то я так розумію це 16-про? Якась є суттєва різниця для користувача, між нашими 11-про? Телефони використовуємо, саме як телефони. Якщо купляти, краще/дешевше де, у нас, в ЄС, в штатах, і чи вони однакові будуть з різних країн?
Батареї зараз 70% приблизно, купляли їх новими одночасно, коли вони появились в продажу, не скажу точно коли. Чому не 15 чи 16 - якщо вже йти шляхом заміни телефонів, то та різниця в пару сотен ніякої погоди не грає. Тут більш глобально питання заміна телефонів, чи батареєк. Чомусь же блін люди їх міняють, сильно частіше ніж ми, якась логіка в них є на це, просто я її не розумію от і запитую. І якщо купляти, то буде дешевше наприклад купити в США чи ЄС, ніж в нас?
вона свій розбила і я одразу 2 однакових взяв, щоб синхронизуватись. А був час, коли з фінансами не дуже було, то міняв акум (сам розбирав та ставив) і пару років нормально ще було все. Тобто кардинально нового досвіду ти не отримаєш, якщо все задовольняє, то раціональніше акум поміняти. Тобто в нас дешевше, ніж в ЄС та США ці телефони коштують, вірно розумію?
Мене цікавить, якщо я фізично захожу в магазин епл, у нас, в сша і в єс - де дешевше?
Мене цікавить, якщо я фізично захожу в магазин епл, у нас, в сша і в єс - де дешевше?
основне чи він мені взагалі потрібен)))
До чого це питаю. Я хоч і іноді, але буваю в єс, навіть за пару тижнів там буду. Так само з колегами (громадяни сша і там живуть), періодично зустрічаємся, тобто в мене нема проблем привезти. Головне чи є в тому сенс, чи економія 50 дол вийде? Але мене не сильно хвилює ціна телефона, а основне чи він мені взагалі потрібен))) і простіше поміняти батарейку, так як різниці особої між 11 і 16 немає, при тому що до нового буду ще звикати якісь час.
Але мене не сильно хвилює ціна телефона, а основне чи він мені взагалі потрібен))) і простіше поміняти батарейку, так як різниці особої між 11 і 16 немає, при тому що до нового буду ще звикати якісь час
Бо для більшості це якийсь культ життя в

Час міняти!і шо Вибрав?
Вибирав би між 15про або 16 (не про)
Але мене не сильно хвилює ціна телефона, а основне чи він мені взагалі потрібен))) і простіше поміняти батарейку, так як різниці особої між 11 і 16 немає, при тому що до нового буду ще звикати якісь час
імхо Це мабуть перший випадок , коли тел. використувують як телБо для більшості це якийсь культ життя в
теліайфоні і самсунгу![]()
Я за заміну батарейки![]()