Ми пам'ятаємо
http://youtu.be/5ro00z4LrNk
http://youtu.be/gw892z-Dd4M
Ми пам'ятаємо
Принаймі в публічній площині. Пісні, мені, так собі, але - поважаю.
Звісно пам'ятаємо, як він з Могилевською та іншою наволоччю країною катав - за якуновича агітував. Герой, блін...![]()
На яких підставах ти вирішив, що тут ти вирішуєш, хто може писати високохудожні оди цьому покидьку, а хто "устаіваєт сратч"? Я, наприклад, вважаю, що це ти провокатор срача (особливо про вбивство).
Все-таки зверьки из политички и сюда прибежали устроить срач. Арестович считает, что
особливо про вбивство.

Це - відповідь для усіх покидьків гуртом. Сподіваюсь, що після закриття USAID покидьків і срачів поменшає
Це - відповідь для усіх покидьків гуртом. Сподіваюсь, що після закриття USAID покидьків і срачів поменшає
Пан Shura, при чому тут USAID ???
У Вашому відео - тільки домисли та припущення, що Скрябіна вбила невизначена влада за критику Порошенко. Без будь-яких доказів.
Так будь-яке ДТП можна розглядати, як вбивство на замовлення. Добре, що Скрябін водія газона не вбив, коли виїхав на зустрічну.

Так будь-яке ДТП можна розглядати, як вбивство на замовлення. Добре, що Скрябін водія газона не вбив, коли виїхав на зустрічну
Тут теж саме , бо загинув співак з тєліка який співав для яника . Теж саме з вакцинами , та чипами в них , плоскозємєльци , американці не були на Луні і т.д.
Так будь-яке ДТП можна розглядати, як вбивство на замовлення. Добре, що Скрябін водія газона не вбив, коли виїхав на зустрічну
На справді таке завжди . Є раціональне пояснення , але для більшості треба якась теорія заговору , та ви всьо врьотєТут теж саме , бо загинув співак з тєліка який співав для яника . Теж саме з вакцинами , та чипами в них , плоскозємєльци , американці не були на Луні і т.д.
![]()

І що він там сказав такого цікавого? Скиглить про те, що не буде безвізового режима з Європою (6:35 - це я випадково тицнув, далі слухати цього блазня бажання не маю), чи щось ще?