autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Київ-Чернівці як їхати

Джангл | энтузиаст ***
Київ-Чернівці як їхати
5 февраля 2025 в 09:30
Власне з Лівого берега Київ потрібно попасти в Чернівці. Їхати в світлу пору дня, щоб не було питань по комендантській.
Гугл намалював маршрути:
1. Київ-БЦ-Вінниця-Хмельницький-Кам'янцець-Подільський-Хотин. Знаю, що БЦ - Вінниця була поганенька, від Хмельницького взагалі не знаю.
2. Київ-БЦ-Вінниця-Жмеринка-Білоусівка. Тут теж БЦ-Вінниця погана, а далі не знаю.

Порадьте будь ласка хто їздить.
opexkiev | СуперСтар **
Re: Київ-Чернівці як їхати
[Re: Джангл] 5 февраля 2025 в 09:37
Київ-Житомир (окружна) - Вінниця (окружна) - Хмельницький (окружна) - Кам'янець - Хотин (окружна). Всюди нормальний асфальт крім парочки ділянок.
Довше але теж з гарним асфальтом, якщо скучно тим самим маршрутом - можна через Заліщики-Тернопіль-Дубно-Рівне (окружна) - Житомир (окружна).
Змінено opexkiev (09:38 05/02/2025)
Джангл | энтузиаст ***
[Re: opexkiev] 5 февраля 2025 в 09:47
Дякую, дійсно 30 км різниці.
Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький я знаю, часто їздив, там нормально. Якщо і далі на Кам'янець-Подільсикй-Хотин так само, поїду туди.
opexkiev | СуперСтар **
[Re: Джангл] 5 февраля 2025 в 09:49
Джангл 05.02.2025 09:47 пишет:

Дякую, дійсно 30 км різниці.
Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький я знаю, часто їздив, там нормально. Якщо і далі на Кам'янець-Подільсикй-Хотин так само, поїду туди.

Хмельницький-Кам'янець відкрадівничили перед повномасштабною, там гарне шосе тепер, як і далі до Чернівців. У самому Кам'янці і Чернівцях погірше асфальт. Плюс зробили окружну Дунаївців, сміло користуйтесь, там тільки 1 км старого асфальту, решта новіший.
Змінено opexkiev (09:51 05/02/2025)
egorka | продавець прохолоди **
[Re: opexkiev] 5 февраля 2025 в 12:42
Я їздив ще до війни різними маршутами то самий кращий це як писали Київ, Житомир, Вінниця( окружна) ну і далі на Чернівці, дорога нормальна, в самих Чернівцях вулиця головна це жах в деяких місцях
julson | IesuiT *
[Re: Джангл] 7 февраля 2025 в 11:17
я до Винницы не доехала, гугль повел в Калиновке направо.
В принципе норм тоже, только последние 10 км ямы пока на хмельницкую трассу не выедешь
Панчер | старожил **
[Re: julson] 7 февраля 2025 в 12:43
краще все ж через Вінницю, по часу +/- те саме, але якість покриття вище
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Київ-Чернівці як їхати

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 31 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1354