Таки треба міняти свою конячку.
Першочерговий вибір - б/в С-класс 2016-2018р: Golf(Leon, А3).
обов'язково - не гірше по ходовці, ніж поточна Elantra2008 , бєнз, і обов'язково - 140к.с.+ і 4 горшки.
мене 4К об/хв на поточному атмо 1,6 на великій швидкості втомлює/вибішує гулом, сподіваюсь на потужнішому моторі на цій швидкості оберти будуть до 3х тис.
Пішли по витрішки...
Трохи розчарування продукцією VAG в кількості місця (сину позаду мене гірше, ніж в Hyundai, особливо для GOLF і А3, в LEON TS (вагон)трохи кращє).
І якістю автівки (звук від водійських дверей при закривання - як якась каструлька, шо 7-й шо 8-й GOLF).
Тому знову дивлюсь корейців.
А от тут із матчастинодля мене мабуть все невідомо - за 1.4 TSI + & DSG чув багато, а от за корейців з цими моторами і дводисковим зчепленням - якось не дюже.
Польський КІА-форум таки нахвалює. А на драйві ледь не перша тема - косяк маслонасоса і вкладений двигун через маслоголод.
Хтось мав особистий досвід, чи шось таке, коли також дивився/тестив подібне авто?
Або підкіньте, щє що мона подивитись за виключенням моїх тарганів нижче. Особливо цікавитьтдумка людей, через яких проходить багато автівок.
Toyota - не роздивляюсь, за тиждень катання на аурісі 2019 так і не зрозумів, чого від неї пруться, здешевлено все шо можна - то таке...
Але метал тонкий шо ..., щє й неприкритий - відсутність елементарних пластикових заглушок/панелей на отворах... якийсь ланос і той кращє виглядав.
Стелантіс - боюся французько-італійських "оригінальних інженерних" рішень на 6-8річній автівці.
Форд - туди ж.
Беха копійка (F20)- дюже зайшла, але ж ціна... тут вже мона подивитись і a4/passat універсал (хоча вони мені вже і не потрібні).