Швидко мене почули з попередньої теми.
В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку.
Вже частину рейок викопали.
давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья.Там же воняет...Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
А что там кстати смрад дает?давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья.Там же воняет...Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.![]()
Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.а метро коли там збираються робити? За тиждень чи за 10 років? До початку робіт там, думаю, ще раз 10 асфальт поміняють![]()
Враховуючи опубліковані схеми майбутньої гілки метро, перекладати там рейки це те саме що класти асфальт а потім, за тиждень, копати траншею під труби.а метро коли там збираються робити? За тиждень чи за 10 років? До початку робіт там, думаю, ще раз 10 асфальт поміняють![]()
А что там кстати смрад дает?

Ранее до постройки тех высоток такого не было 100%А что там кстати смрад дает?
Канализация, натурально
Коллектор дырявый.
Кстати,в тендере на реконструкцию его не было, угадайте почему?![]()
Ранее до постройки тех высоток такого не было 100%
Согласен. Удивительно так совпало. Нагрузили русло реки, с коллектором канализации, многоэтажными ЖКшечками и внезапно начало вонять канализацией.
Той колектор побудували під теперішньою вулицею і Валами до Дніпра ще за часів царської імперії...і мабуть, щось там знову завалили. Вода застоюється і маємо результат.
Тут станцію на Виноградар вже 5 років будують. Одну, маленьку станцію.![]()
давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья.Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.
Швидко мене почули з попередньої теми.Частину рейок викопали та поклали нові, що ніяк не позначилось на їх геометрії
В час-пік напевно краще не їхати, особливо з Валів на Лук'янівку.
Вже частину рейок викопали.
Напаркуа ця заміна - я не знаю.
давно давно, я еще думал не купить ли квартиру в ЖК Миракс ( хорошо, не купил), показывали картинки о счастливом будущем, так там бесшумные рельсы, новая дорога, плиточки - деревья.Там же воняет...Оно сейчас самое время, мы ж победили супостата, надо осваивать.![]()
Колії рівнятимуть потім. Спецдевайсом/машиною. І стануть рівненькі-рівненькі.
як же "зрада"