Придбав банку 2 в 1. Поліроль і захисне покриття.
Придбав банку 2 в 1. Поліроль і захисне покриття.
Я не дуже експерт в цьому питання, але знаю, що після поліровки потрібно або покрити лаком або ще краще затягнути плівкою. Бо захисне покриття потримається пару місяців і фара знову пожовтіє.
краще плівкою чим лаком бо кажуть лак теж тріскаетьсяПридбав банку 2 в 1. Поліроль і захисне покриття.
Я не дуже експерт в цьому питання, але знаю, що після поліровки потрібно або покрити лаком або ще краще затягнути плівкою. Бо захисне покриття потримається пару місяців і фара знову пожовтіє.
після поліровки потрібно або покрити лаком або ще краще затягнути плівкою. Бо захисне покриття потримається пару місяців і фара знову пожовтіє.
краще плівкою чим лаком бо кажуть лак теж тріскаетьсяПридбав банку 2 в 1. Поліроль і захисне покриття.
а что на полироли написано?
рукам и машинке пофиг, как выдержишь)))
в мене теж плівка, але думаю що вже пора іі замінити на нову бо вже багато років прослужилакраще плівкою чим лаком бо кажуть лак теж тріскаеться...
Для того щоб покласти нормально лак треба прямі руки і досвід у цьому ділі. Те що бачив у самодєлкіних(фари під лаком) мене не вразило. На минуле авто клеїв плівку.
Якщо помутніло трошки, то я нормально справлявся такою штукою
Клеїти плівку - таке собі, спочатку норм, потім років за три і плівка мутніє, а ще пізніш її взагалі відідрати повністю не виходить і вона залишає по собі сліди.
Все з власного досвіду.
А саме скло замінити не варіант ?
Якщо помутніло трошки, то я нормально справлявся такою штукою
Клеїти плівку - таке собі, спочатку норм, потім років за три і плівка мутніє, а ще пізніш її взагалі відідрати повністю не виходить і вона залишає по собі сліди.
Все з власного досвіду.
а хто це зробить? Зняти фару, не поламати при цьому защіпки, відклеїти скло... Я вже краще депо куплю тоді. Або машину поміняю
А саме скло замінити не варіант ?