autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір механічної швабри з віджимом/очисткою

igg | V.I.P **
21 апреля 2025 в 14:06
Прикріплені файли (0 завантажити)
За мотивами цієї теми, зацікавився "напівавтоматизованим" процесом вологого прибирання підлоги (де переважає ламінат та трохи комерц.лінолеуму й зовсім мало плитки) у відносно невеликій квартирі з довгошерстим котиком.

Бачу що найтрендовіші, у цьому сегменті, два такі формфактори:

1) з горизонтальним віджимом

та

2) вертикальним віджимом

Поділіться досвідом, хто подібними користується, що буде краще з моїми вводними, на що звернути увагу при виборі девайсу?

За мотивами  цієї теми, зацікавився "напівавтоматизованим"  процесом вологого прибирання підлоги (де переважає ламінат та трохи комерц.лінолеуму й зовсім мало плитки) у відносно невеликій квартирі з довгошерстим   котиком
zyoma | важничающий писатель ***
Re: Вибір механічної швабри з віджимом/очисткою
[Re: igg] 21 апреля 2025 в 14:16
igg 21.04.2025 14:06 пишет:

У мене була швабра ляйфхайт, трохи іншого форм-фактору, але віджим теж за рахунок центробіжної сили. Вона під час віджиму створювала навколо себе хмару водяного "туману", особливо якщо трохи засобу для підлоги додати в воду. Мити зручно, але відро під час віджиму мало стояти посеред кімнати, щоб не залишати сліди цих крапель на стінах. Може звичайно у китайців якось це вирішили:)
igg | V.I.P **
[Re: zyoma] 21 апреля 2025 в 16:02
zyoma 21.04.2025 14:16 пишет:

У мене була швабра ляйфхайт, трохи іншого форм-фактору, але віджим теж за рахунок центробіжної сили...

була...означає, що перейшли на щось більш "автоматизоване"?...якийсь електро-керхер?
zyoma | важничающий писатель ***
[Re: igg] 22 апреля 2025 в 07:03
Я писала в сусідній темі, у мене робот і парошвабра. Ляйфхайт залишився новим власникам будинку при продажі, в список найцінніших речей не увійшов:)
Bogdanus1 | читатель
[Re: igg] 22 апреля 2025 в 07:18
Вітаю. Зі свого боку рекомендую круглу швабру з відром вертикального віджиму. Бренда leifheit, продається в епіцентрі.
egorka | продавець прохолоди **
[Re: igg] 25 апреля 2025 в 15:13
Замовили теж таку як на фото за 1390 , приїде побачимо що за звір
igg | V.I.P **
[Re: egorka] 25 апреля 2025 в 17:00
egorka 25.04.2025 15:13 пишет:

а трикутну насадку теж замовив?
[Re: igg] 25 апреля 2025 в 21:20
igg 25.04.2025 17:00 пишет:

egorka 25.04.2025 15:13 пишет:

а трикутну насадку теж замовив?

ні. Тільки швабру завтра приїде вже відправили але брав на розетці, там щось не вийшло замовити а ти знаеш який з мене замовник
igg | V.I.P **
[Re: igg] 3 мая 2025 в 00:15
igg 21.04.2025 14:06 пишет:

За мотивами цієї теми, зацікавився "напівавтоматизованим" процесом вологого прибирання підлоги (де переважає ламінат та трохи комерц.лінолеуму й зовсім мало плитки) у відносно невеликій квартирі з довгошерстим котиком.

Бачу що найтрендовіші, у цьому сегменті, два такі формфактори:

та

2) вертикальним віджимом

Поділіться досвідом, хто подібними користується, що буде краще з моїми вводними, на що звернути увагу при виборі девайсу?

Купив отаку швабру+відро + 3-кутну насадку
вже затестив - це просто чудовий девайс, що перевищив мої очікування, отримав багаторазовий W W-ефект...для миття відносно невеликих (квартирних) площ ламіната, лінолеума, кахеля, скла та інших твердих поверхонь. Дуже зручно та комфортно...миєш та ще хочеться ... мабуть, замовлю ще й на дачу.
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
[Re: igg] 3 мая 2025 в 08:51
А мити з хімією чи вона просто на воді?
igg | V.I.P **
[Re: kkk_GAZ240] 3 мая 2025 в 10:02
kkk_GAZ240 03.05.2025 08:51 пишет:

А мити з хімією чи вона просто на воді?

Все в твоїх руках, можна додавати миючі засоби, а можна й просто водою...в комплекті йдуть розчинні якісь арома-слайси. Я вчора додавав трохи засобу для миття підлоги, результат мене дуже приємно здивував. Котячу шерсть збирає та вимиває з мова дуже вправно.
Найкраща моя покупка року!))
Змінено igg (10:04 03/05/2025)
[Re: igg] 3 мая 2025 в 10:49
а як вона на кухні?
я чому на пароочисники дивлюсь - коли мама готує, це літра олії будь куди та вся кухня теж в ній.
цікаво може швабра "модна" теж може впоратись. То ще треба буде своїх від палки з ганчіркою відучити
igg | V.I.P **
[Re: kkk_GAZ240] 3 мая 2025 в 11:14
kkk_GAZ240 03.05.2025 10:49 пишет:

а як вона на кухні?
я чому на пароочисники дивлюсь - коли мама готує, це літра олії будь куди та вся кухня теж в ній.
цікаво може швабра "модна" теж може впоратись. То ще треба буде своїх від палки з ганчіркою відучити

я до кухні ще не дійшов...думаю впорається, якщо там не сантиметровий шар жиру, але і його може подолати, якщо хімії добре плесканути ... пароочисник звісно буде ефективнішим, але, враховуючи різницю в цінах з паро/електро, ця "модна" - просто знахідка, для мене, особливо на етапі переходу від класичної "палки з ганчіркою" на три рівні вище
Спробувати варто, вона дуже універсальна та функціональна, можна пролізти(особливо з тою 3-кутною насадкою) у не дуже доступні для класики місця - на підлозі, стінах, вікнах, стелі...
Змінено igg (11:24 03/05/2025)
[Re: igg] 3 мая 2025 в 11:55
Мабуть варто спробувати...
Але дивись, якщо мене будуть гнітити цією шваброю... У... я ще не вигадав
[Re: igg] 3 мая 2025 в 12:00
Прикріплені файли (0 завантажити)
Дуже добре що не треба той мол знімати одягати мочити викручувати руками як на попередній швабрі. Ця миє добре і збирає шерсть при віджилі і брудна вода в одному відрі чиста в іншому.

Дуже добре що не треба той мол знімати одягати мочити викручувати руками як на попередній швабрі. Ця миє добре і збирає шерсть при віджилі і брудна вода в одному відрі чиста в іншому
Gavik | Достоевский *
[Re: kkk_GAZ240] 3 мая 2025 в 12:40
В ответ на:

Але дивись, якщо мене будуть гнітити цією шваброю...

То , ти вже починай підготовувати своїх щоб затвердили цю швабру
Змінено Gavik (12:42 03/05/2025)
[Re: kkk_GAZ240] 3 мая 2025 в 12:48
kkk_GAZ240 03.05.2025 11:55 пишет:

та бери вже поки знижка
igg | V.I.P **
[Re: kkk_GAZ240] 3 мая 2025 в 13:17
kkk_GAZ240 03.05.2025 11:55 пишет:

100% варто!
Я добрався на кухню...це магія! За пару хвилин легко відмив, від суміші пилу та жиру(що вологою серветкою вже не взяло), дах на великому холодосі, а потім у азартні чудово помився кахель на стінах...ну, от хіба класичною шваброю з ганчіркою таке можливо? Реально, крутезна штукенція...побіг ще замовляти!
...а далі - більше, помив фасад холод-ка та фасади меблів+фасад духовки та все що на ходу попалося))...ну, дуже зручно мити як горизонтальні так й вертикальні тверді поверхні!
Змінено igg (16:42 03/05/2025)
[Re: igg] 3 мая 2025 в 18:07
Ну побіг... Зара тільки розгін візьму.
Може зарплата буде на днях хіба що тоді.
Бо хлопці заїхали на каву - пару ноутів що були готові віддав. А хоч що, але хоч китайський акум купити треба і хоч 256 ССДшку теж теж. Що по чому сам розумієш. Я з січня собі позавчора перший раз суші дозволив - музцентр гарно продався, то не втримався. І пива.
ssb | Достоевский **
[Re: igg] 3 мая 2025 в 18:18
igg 03.05.2025 11:14 пишет:

пароочисник звісно буде ефективнішим, але, враховуючи різницю в цінах з паро/електро

Так простенькі пароочищувачі, клони керхера, коштують може півтори-дві тисячі, не така вже й різниця
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 81 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4889