Ariston VLS EVO - ні в якому разі не беріть.
Пропрацював роки 2-3 і на смітник. За відгуками у багатьох користувачів приблизно такий же термін служби був.
Пропрацював роки 2-3 і на смітник. За відгуками у багатьох користувачів приблизно такий же термін служби був.
теж працює >5 років. Але не постійно, а тільки під час відключення. Ну й стоїть редуктор тиску, а також, після його вимкнення, перекриваю крани тільки після того, як вода в ньому охолоне.Ariston VLS EVO - ні в якому разі не беріть.
У мене в одній квартирі працює восьмий рік, в іншій - п'ятий. При цьому той, якому 5 років, працює безперервно - є єдиним джерелом гарячої води у квартирі.
А звідки у нас зараз Арістони? Хто виробник?
Деякі виробники, наприклад електролюкс,
У мене в одній квартирі працює восьмий рік, в іншій - п'ятий. При цьому той, якому 5 років, працює безперервно - є єдиним джерелом гарячої води у квартирі.
Можливо мені і іншим, у кого мало пропрацювало якась бракована партія дісталася.
Там суть у чому: через роки 2 починає потроху капати через ущільнювачу гуму. І саме під цим місцем, звідки капає знаходиться плата керування, яка через вологість виходить з ладу. Вартість заміни плати керування співставна з новим не пласким бойлером.
Якщо вчасно це помітити і підтягнути гвинти - буде ок.
На 80-100 л
ти цей бойлер викинув чи ще ні? Враховуючи що в мене залишилась плата, тени то може свій відремонтую.та давно вже ...