Що порадите зробити і скільки буде коштувати?
Дякую, а за дублікат не буде штрафу типу не оригінал чи по ним не видно?
та де завгодно вони розташованіДякую, а за дублікат не буде штрафу типу не оригінал чи по ним не видно?
Так дублікат роблять офіційно, фірми які на це уповноважені державою. Такі фірми розташовані прям у приміщеннях де відбувається реєстрація автівок.
3. если очень принципиально - купить дубликаті, а єти возить в багажнике на всякий случай.
3. если очень принципиально - купить дубликаті, а єти возить в багажнике на всякий случай.
це погана порада
якщо робиш офіційний дублікат, то інших, таких самих номерів, в машині, навіть в багажнику, бути не повинно.
про це навіть кажуть, коли видють дублікати.
це погана порада
якщо робиш офіційний дублікат, то інших, таких самих номерів, в машині, навіть в багажнику, бути не повинно.
про це навіть кажуть, коли видють дублікати.
Ато шо буде?![]()
Да наверное чтото поменялось.
Я поиню как-то менял номера, так смотрели оригинал или дубликат и если дубликат посылали за справкой что их не "сняли" за нарушение. Типа не числятся в розыске. На дубликатах типа не такой водяной знак был.
Щас наверное на это забили, потому что когда ставил на учет мерс, то были удивлены, что я сказал что буду номера менять. Разница была 300 гривен, но нафига мне в Киеве одесские номера.
Потому может и пофигу сейчас.
Единственно что может не быть заготовок старого образца как у ТС
....
Может щось змінилося, але останній раз кои робив - то казали що існує відмінність між заготовками. Можливо це змінилося. Раніше рекомендували возити.
....
Может щось змінилося, але останній раз кои робив - то казали що існує відмінність між заготовками. Можливо це змінилося. Раніше рекомендували возити.
Такого бреда никогда не слышал.