autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Міжнародне посвідчення водія

Desmond132 | опытный писатель **
6 мая 2025 в 10:47
Вітаю.
Оскільки в мене посвідчення водія без терміну дії, а це може призвести до певних складнощів закордоном (минулого року бачив як румуну воно не сподобалося в одного нашого співвітчизника, він попросив в мене, а в мене таке саме і він такий "хто вам видав цю х#%ню?"), хочу зробити міжнародне посвідчення.
Але є незрозумілий момент на сайті МВС
Пише наступне:
Для виїзду за кордон національне посвідчення водія обов’язково має містити наступну інформацію:
6. Дата закінчення дії посвідчення
Просто отриманням міжнародного посвідчення не можна обійтися? Треба і національне змінювати?
NID | Достоевский **
Re: Міжнародне посвідчення водія
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 10:52
Скоріш за все, не дадуть міжнародне поки не поміняєш державне "згідно чинного законодавства".
ivv | важничающий писатель **
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 11:07
Desmond132 06.05.2025 10:47 пишет:

Вітаю.
Оскільки в мене посвідчення водія без терміну дії, а це може призвести до певних складнощів закордоном (минулого року бачив як румуну воно не сподобалося в одного нашого співвітчизника, він попросив в мене, а в мене таке саме і він такий "хто вам видав цю х#%ню?"), хочу зробити міжнародне посвідчення.
Але є незрозумілий момент на сайті МВС
Пише наступне:
Для виїзду за кордон національне посвідчення водія обов’язково має містити наступну інформацію:
6. Дата закінчення дії посвідчення
Просто отриманням міжнародного посвідчення не можна обійтися? Треба і національне змінювати?

Змінити національне в ТСЦ - пів години справи. Ніяке міжнародне тоді не потрібне, якщо не їхати в якісь екзотичні країни.
stan72 | патриарх ***
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 11:38
у меня ламинат без срока.
В СЦ написал заяву под диктовку, что менять отказываюсь, все риски понимаю, принимаю, прошу понять и простить и т.д. => выдали Міжнародне без смены ВУ.
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 11:39
Та воно тому і суть, що не хотів змінювати, на посвідчення з терміном 30 років, надіюсь трохи подовше прожити , але не факт що тоді зможу здати заново)). Але напевне заміню тай усе.
[Re: stan72] 6 мая 2025 в 11:44
stan72 06.05.2025 11:38 пишет:

у меня ламинат без срока.
В СЦ написал заяву под диктовку, что менять отказываюсь, все риски понимаю, принимаю, прошу понять и простить и т.д. => выдали Міжнародне без смены ВУ.

О це моя ситуація, дякую.
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 11:49
О ще таке питання, якщо отримати оновлене національне посвідчення, то 30 років буде рахуватися від сьогодні (умовно) чи від дати видачі попереднього?
KiaCidor | опытный писатель ***
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 13:04
Від сьогодні. Коли ще раз захочеш поміняти, буде ще +30 років
[Re: KiaCidor] 6 мая 2025 в 13:42
KiaCidor 06.05.2025 13:04 пишет:

Від сьогодні. Коли ще раз захочеш поміняти, буде ще +30 років

А тоді норм можна змінювати.
DimonDSV | V.I.P **
[Re: Desmond132] 6 мая 2025 в 23:03
собі пару років тому поміняв. ще до кінця строку планую замінити, щоб ще +30 було. подивлюсь як вийде.
але дивлюсь як деякі люди похилого віку водять, то заставляв би проходити хочаб медтест якийсь на адекватність.
Alex2064 | V.I.P ***
[Re: Desmond132] 7 мая 2025 в 08:48
Desmond132 06.05.2025 11:39 пишет:

Та воно тому і суть, що не хотів змінювати, на посвідчення з терміном 30 років, надіюсь трохи подовше прожити , але не факт що тоді зможу здати заново)). Але напевне заміню тай усе.

оптимист)))
вангую, что сроки сократят до 10 лет, а то и 5ти
и таки всех нагнут поменять
[Re: Desmond132] 13 мая 2025 в 12:30
Сьогодні замінив посвідчення. На все провсе пішло 25 хв і 622 грн. Термін дії до 55 року.
Всі дякую за поради.
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1168