порадьте максимально дешеву, просту і надійну
дякую
дякую
дякую
РЗТКвсе шо під маркою РЗТК зазвичай самий дешманський китай
а РЗТК? чи краще вже додати 800-1000 грн і купити Панасонік?-)
хіба в них така різниця з рзтк?десь в півтора рази
а РЗТК? чи краще вже додати 800-1000 грн і купити Панасонік?-)
так а панасоніки найдешевші, хіба в них така різниця з рзтк? Єдине треба брати на 25л. бо на 20 маленькі.
Щодо механічного керування так воно дійсно надійне, але виставити на ньому час до хвилини досить проблематично, про 10-20 секунд я вже й не згадую. Тому кому що. У мене було 2 самсунги, перший простий з механікою, нещодавно загнувся, пропрацював 15 років, і був самсунг з грилем, конвенцією чи що там ще, забавка, якою alex_b користується і більше нікого не згадаю. Згорів, викинутий, купив панасоніка по акції і користуюся. Ні разу навіть не намагався лагодити, перестав синхрофазотрон синхрофазотронити - на смітник.
Згорів, викинутий, купив панасоніка по акції і користуюся. Ні разу навіть не намагався лагодити, перестав синхрофазотрон синхрофазотронити - на смітник.
Знайшов на кабанчику майстра з ремонту. Той сказав що магнетрони не так часто горять, швидше якась дрібниця погоріла. У підсумку полагодив за 500 гривень з матеріалами, роботою та приїздом до мене.
з грилем (яким традиційно жодного разу не скористалися за увесь час використання). При
Всі ці "Повара" - до спини, як і гриль
На мою думку , сама класна свч , це та що з механічними крутилкамиКолись така ледь не спалила мені кухню. Крутилка залипла і вона не зупинялась![]()
На мою думку , сама класна свч , це та що з механічними крутилками![]()
Зветься - спецприлад для розігрівання тарілки з їжею
Власне для мабуть 95% власників мікрохвильових пічок це є точне визначення призначення цього девайсу.
Всі ці "Повара" - до спини, як і гриль
Десь років 30 користуюсь мікроволновками. Виключно програмованими, виключно з конвекцією та грилем. І "поварів" програмованих теж залюбки використовую.
Звісно, можна завжди сказати, наприклад, що от купив плиту з духовкою та грилем, але ними не користуюся, бо це "до спини".
Просто народ не любить і не вміє готувати. А жінки, які готують, в значній більшості не бажають освоювати техніку і з гордістю пишуть на форумах "я мануали ніколи не читаю". Ото як мама з бабусею дитинку навчили у минулому столітті, то так тому і бути.
ЗІ. Зате про аерогриль така жвава дискусія тривала кільки тижнів. Тому що ж це розрекламований аерогриль (!) чи там мультипіч. А мікроволновка це ж тарілку борщу розігріти, виключно.