Змінено Traktop (12:23 17/06/2025)
Після сьогоднішнього прильоту, пошкодило вікна. Не закриваються, балконні двері зірвало з петель. Порекомендуйте спеціаліста на ремонт/заміну вікон
зкинув контакт в особисті - теж саме...дуже швидко приїхав
а можна і мені на всяк випадок?
бо знаю що вікна з дверима постраждалі, але поки не знаю наскількі
Вибачте ща офф
Але питання, може хтось порадить.
Як краще під час таких... тримати вікна (металопластик).Зараз літо. Відкритими провітрювання, на зимовому провітрюванні, закритими?
Сьогодні вікна, що були на провітрювання повиривало/відкривало, але лагодити не довелося, ручками та деякими словами (зрозуміло на чию адресу) вставили на місце.
але якщоб було зимове? або були зачинени?
ps. зачинені усі ціли, але вони с іншого боку дома, тому не показник
Вибачте ща офф
Але питання, може хтось порадить.
Як краще під час таких... тримати вікна (металопластик).Зараз літо. Відкритими провітрювання, на зимовому провітрюванні, закритими?
Сьогодні вікна, що були на провітрювання повиривало/відкривало, але лагодити не довелося, ручками та деякими словами (зрозуміло на чию адресу) вставили на місце.
але якщоб було зимове? або були зачинени?
ps. зачинені усі ціли, але вони с іншого боку дома, тому не показник
а можна і мені на всяк випадок?
бо знаю що вікна з дверима постраждалі, але поки не знаю наскількі
звісно -але я не знаю по вартості то дорого чи дуже дорого ))) бо мені важливо було оперативно усунути наслідки
особисті знов не працюють.ось в його темі написали телефон його ноль98)66один-35-7один Юра
@Абрвалг
треба заміна двох вікон та балконного блоку а може якщо витягнемо по грошам ще й скління балкону на 2 кімнатний хрущ.
Відрадний. Якщо буде в розстрочку то буде величезним плюсом. 067сім29п'ять385 вайбер-телега мені.
Вікна треба моїй тітці.
Заодно може хто візьмется недорого поставити раму дверей на місце бо є болгарка та перф но немає другої пари рук та зварювального![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лех, я розумію що зараз в тебе багнюка між вухами.
Але негайно починай оформлювати ушкодження майна. Ці будинки вже в переліку на відшкодування.
Що і скільки буде видно, але зареєструвати треба як найшвидще.
Лех, я розумію що зараз в тебе багнюка між вухами.
Але негайно починай оформлювати ушкодження майна. Ці будинки вже в переліку на відшкодування.
Що і скільки буде видно, але зареєструвати треба як найшвидще.