не знаю чи важливо для вибору засобу, але пластик дуууже м'який, майже як гума
PS щось чорний пластик з імітацією поверхні шкіри хоч і виглядає непогано, але зло ще те в плані прибирання
Змінено Сергёга (14:53 22/06/2025)
а також для обробки після чистки.
PS щось чорний пластик з імітацією поверхні шкіри хоч і виглядає непогано, але зло ще те в плані прибирання![]()
а також для обробки після чистки.спробуй К2 Засіб для очищення пластику PURIO PRO нейтральний тригер 1 л
PS щось чорний пластик з імітацією поверхні шкіри хоч і виглядає непогано, але зло ще те в плані прибирання![]()
а також для обробки після чистки.спробуй К2 Засіб для очищення пластику PURIO PRO нейтральний тригер 1 л

а навіщо таке для авто, ти ж сам пишеш що воно воняє, пластик на картах дверей можна і милом відмитиа також для обробки після чистки.спробуй К2 Засіб для очищення пластику PURIO PRO нейтральний тригер 1 л
Я для чистки всего использую изопропиловьій спирт!
Он даже глюган отклеивает без последствий для поверхности
Просто волшебньій спирт ( не вздумайте пить - волшебство будет яркое, но недолгое).
Если плохо работает, то 50/50 с калошей - минус чем-то протирать уже от смеси надо, калоша долго воняет.
а навіщо таке для авто, ти ж сам пишеш що воно воняє, пластик на картах дверей можна і милом відмити...
спробуй К2 Засіб для очищення пластику PURIO PRO нейтральний тригер 1 л
Просто волшебньій спирт ( не вздумайте пить - волшебство будет яркое, но недолгое).
Если плохо работает, то 50/50 с калошей - минус чем-то протирать уже от смеси надо, калоша долго воняет.
ну якщо скоч, клей то тоді да можливо це гарна штукаа навіщо таке для авто, ти ж сам пишеш що воно воняє, пластик на картах дверей можна і милом відмити...
Єто с калошей воняет - но то если сильно грязно.
А спирт почти без запаха и моет хорошо именно пластики, особенно от клеев после скотчей и т.п.
пароочисник класна штука, на днях мив сірий пластик салона.
Спробуй Koch Chemie MZR MEHRZWECKREINIGER
Перша нормальна порада.
Взагалі, відкриваєте каталог Koch Chemie і шукаєте
вчора База Автозвуку з цього приводу давала таку рекомендаціющось не відкривається посилання
вчора База Автозвуку з цього приводу давала таку рекомендаціющось не відкривається посилання
Дякую, поки користуюся Засіб для догляду за панеллю приладів та пластиковими деталями K2 Satina Pro энергія фруктів 1лвчора База Автозвуку з цього приводу давала таку рекомендаціющось не відкривається посилання
Ну от таке в них є -https://youtu.be/dtRNKtAOG-Q
Думаю в них усе нормальне, користуюся хімчисткою, то норм. І відгуків поганих про них не чув.