Прикупив ділянку в карпатах і в звʼязку з майбутнім будівництвом виникла думка що треба б і причеп купити і якусь автівку для нього, шоб там зберігати, по місцю кататись, возити всякі там штукатурки і т д.
Сценарій використання автівки виглядає як "приїхав на потязі, з орендованого на місці гаража взяв авто і причеп, поперся з ними в епіцентр, шось привіз і катаюсь там по місцю".
В ідеалі хотілось би повний привід, бо все ж карпати, грунтовка, хоч там і не гора, а скоріше пагорб, після дощу я на профільному grand picasso без проблем заїжджаю. Але... потім же захочеться на тому авто по тим карпатам і покататись в цікаві місця. Тому таки бажано 4х4 і короткі звіси.
Якби у профільного куба був не варіатор - я б його поки для цих цілей використовував, але причіп ним не потягаєш. Тому шукаю заміну, так щоб умовно "ключ на ключ", ну може трохи доплатити
Друзі, куди дивитись? Із найдешевшого в голову лізе шніва, дешево, просто, ремонтується у кожному гаражі, на корозію мені практично начхати. Але як я розумію, там і всяких інших проблем вистачає, при чому таких, на які не забʼєш зі словами "на швидкість не впливає". І хоч воно і дешево ремонтується, але не сильно хочеться витрачати на те час
Із дорожчого - теріос або гранд вітара, вже цілком собі машини, але і дорожчі вони практично в два рази. Це лишимо на крайній випадок
Що можна ще подивитись так шоб в ідеалі вкластись тисяч в 5? Може якісь пиріжки?