Разом там була купа всякого. З того що залишилося в мене - інвертор та дві Лі-Іон батареї 48в.
Одна 55А/г на 21700 з клоном дали бмс ( на фото), друга 65А/г на 18650 з оригнальною далі.
Стоять паралельно. Почали дані по СОЦу дивно скакати. При тому на клоні зовсім неадекватні цифри були. СОЦ взагалі повільно падав при сталій напрузі. Добре, знав по черзі батареї, розібрався з програмуванням та нагальними питаннями ( Дякуючи Олександрам BootUse & Velauto).
Розрядив, зарядив. Трохи підняв напругу на інверторі, бо занизька стояла ( практично як на ліфе).
Батареї добило в 100% і тут сталося наступне...
МОжна поздоровити - перша здаеться спалена БМСка.
Спочатку відпрацювала як треба, ругнулась на овервольтаж та вимкнула зарядку ( ну то я з напругами трохи грався щоб повністю добити ємність (самі батареї добрали та без помітного дизбалансу). Не ідеально, но десь мін/макс приблизно 0.03-0.035вольта.
Дивлюсь на моніторі (сенсорні єкранчикизамість блютуз таблеток) зарядка вимкнена. Ну ок - треба підключити таблетку та перезапустити БМСку - вчора раз 5 так робив.
Підключаю - нема конекта. Беру від іншої батареї - нема конекта.
Знов монітор підключаю - наче показує ( батарея відключена від інвертора), але вже і розряд заборонила собі.
Добре... як раз почали волати "тебе довго ще чекати обідати". Залишив на півгодинки.
Повертаюсь - на моніторі напруга 0, емність і все інше 0. Тобто нічого не бачить. Снов чіпляю то таблетку, то монітор - ніх нема.
Несу на гору в майстерню - взагалі і монітор нічого не показує, навіть не світиться.
на батареї - 57, на виході бмс - 49
пусте навантаження 5.2
На роз'жмі валансира все ок по банках. Наче правду показує.
таблеки та монітори справні - перевірив на другій батареї
я так розумію БМСку можна викинути? Вона не розбирається, тільки кришки зняв, транзистори наче не пробиті(візуально), а більше нічого не видно - дали цільний пластиковий корпус.