Питаннячко. Приїзжає жінка з Польщі на БМВ. Ну десь на тиждень. За цей час треба машину продати, щоб назад поїхала і там купила собі щось інше. В автівці два недоліка. 1. Панель приладів. Їх болячка, одометр. Пікселі іноді є, іноді немає. 2. Треба подварити нишу запаски. Теж болячка. Докатка в салоні, інакше висить, боюсь, загубиться. 3. Ну десь там цяточки, ще щось. Пробігу 200 тик чесного, не бита. Поставити її в ремонт? Час потрібен, подварити ще можна, панель шукати тільки розборка. Є тільки тиждень. Поставити по низу цени олх? Поставити трохи вище нижниї ціни олх, потім скинути? Насправді, там роботи копійки. Скинути 500 баксів, перекупи зроблять за 200. Можна і тут зоставити і ремонтувати, але нихто не оцініть. Це як з квартирою. Або по низу, або робиш ремонт і піднимаєш ціну, а покупець потім каже "Да мені пох твій ремонт, я обої хочу фісташкові а не бузкові, побіліти я і сам можу разом з жінкою, нахрена мені твоя мідна проводка, якщо за штроби, прокладку, дроти, щікатурку я ще купу грошей повинен викласти" і т.д. Ну і основне - це час. Бо машина там потрібна.
Спробую пошукати фірми по викупу, що дадуть.