Народ, потрібна допомога.
Є магнітола Panasonic RX-ES25 в робочому стані. Так як вона у батьків, місто яких інколи відхватує від русні (от сьогодні наприлітало по енергетичній інфраструктурі) то є бажання додати трохи автономності даному девайсу шляхом виготовлення та інсталяції акумуляторів з встановленням в штатні місця для батарейок типу R20, яких там має бути 8шт. Основна задача, робота радіоприймача (ну і інколи прослуховування СD, касет, та можливо інсталюю туди блютус модуль)
Я вже передивився купу відео і павербанк сам робив, але тут трохи складніше, бо я не знайшов необхідної плати 3 в 1 для моєї задачі.
А задача така:
Зробити акумуляторний блок, який буде під`єднано до штатних клем батарейного блоку через встановлений роз`єм XT60 (щоб в разі чого можна було легко замінити на щось інше). Заряджання блоку має відбуватись від вбудованого блока живлення магнітоли (через плату, якої в мене немає і я не знаю, яка потрібна). В разі відключення живлення теоретично магнітола має сама перемикатись на батарейки.
Акум планується на трьох банках 26650 5000mAh (11.1В). По ідеї має вистачити 3-х шт, хоча 8R20*1,5В видає 12В. В інтернетах пишуть, що напруги в 11.1В не вистачить для роботи касети та CD привода, не знаю, на скільки це правда.
Зараз зупиняє тільки нерозуміння, яку плату для заряджання акумів треба використати і що до чого під`єднувати, щоб то все працювало і не згоріло разом з оселею.
Хто розуміється на цій темі, буду радий почути ваші рекомендації (або схеми, якщо такі є)