Все більше захворілих в колі знайомих, хочемо сім"єю вакцинуватись, бо 100% дочка з універу рано чи пізно принесе.
Змінено Mutant (09:58 15/09/2025)
Хтось в цьому році вже вакцинувався? Які вакцини зараз використовують? Бо в приватних клініках немає, відправляють у державні.
Все більше захворілих в колі знайомих, хочемо сім"єю вакцинуватись, бо 100% дочка з універу рано чи пізно принесе.
Хтось в цьому році вже вакцинувався? Які вакцини зараз використовують? Бо в приватних клініках немає, відправляють у державні.
А який сенс у тій вакцинації? Хворіють і вакциновані, і не вакциновані. Навіть ті, хто вже по 4 щеплення зробили після цього є такі, які вже пару разів перехворіли. Сімейні лікарі практично усі по 4 щеплення, і вже після четвертого практично усі по одному-два рази перехворіли.
А який сенс у тій вакцинації? Хворіють і вакциновані, і не вакциновані. Навіть ті, хто вже по 4 щеплення зробили після цього є такі, які вже пару разів перехворіли. Сімейні лікарі практично усі по 4 щеплення, і вже після четвертого практично усі по одному-два рази перехворіли.
Не бачу сенсу обговорювати необхідність щеплення. Хто не бачить у них сенсу хай не вакцинуються, не моя справа міняти їх думку.
Моє питання зовсім інше.

Не бачу сенсу обговорювати необхідність щеплення. Хто не бачить у них сенсу хай не вакцинуються, не моя справа міняти їх думку.
Моє питання зовсім інше.

що статистика захворюваності на ковід підтверджує абсолютну неефективність усіх вакцин
Так а в чому проблема записатись через хелсі? Відкрив - повно можливостей хоч на сьогодні!
А що ти питав? Які вакцини - в хелсі є відповідь. Хто вакцінувався - тобі тут вже написалиТак а в чому проблема записатись через хелсі? Відкрив - повно можливостей хоч на сьогодні!
Я ж здається не питав "Як записатись на вакцинацію?"![]()
Що ще не зрозуміло?
А що ти питав? Які вакцини - в хелсі є відповідь. Хто вакцінувався - тобі тут вже написалиЩо ще не зрозуміло?
Ну якщо я питаю на форумі, то логічно що мене цікавить практична сторона питання від тих хто вакцинувався.А що ти питав? Які вакцини - в хелсі є відповідь. Хто вакцінувався - тобі тут вже написалиТак а в чому проблема записатись через хелсі? Відкрив - повно можливостей хоч на сьогодні!
Я ж здається не питав "Як записатись на вакцинацію?"![]()
Що ще не зрозуміло?

А як його тоді колять на Курінного (див. малюнок вище)?
Пфайзер в Україні не зареєстрований.
А як його тоді колять на Курінного (див. малюнок віще)?
Пфайзер в Україні не зареєстрований.
За останні декілька років довели, що м-РНК вакцини неефективні проти сучасних штаммів Ковіда. Розвинені країни припиняють фінансувати їх розробку. Ніяких переваг вакцинованих людей перед невакцинованими не виявлено.
Тому імунологи схиляються до того, що вакцінуватися зараз нічим і немає сенсу![]()
А посилання є на "авторитетні джерела" крім Трампа і Кеннеді? 
Суперсила мРНК-вакцин полягає в тому, що їх можна оновлювати та виготовляти дуже швидко, на відміну від традиційних вакцин із цілісного вірусу. мРНК-вакцини проти COVID-19 спочатку мали надзвичайно високу ефективність , яка перевищувала 94%. Коли навесні та восени 2021 року з'явилися варіанти SARS-CoV-2 дельта та омікрон , мРНК-вакцини стали менш ефективними у запобіганні інфекціям . Однак вони залишалися високоефективними у запобіганні тяжким захворюванням , тоді як у невакцинованих людей рівень тяжких захворювань та госпіталізацій залишався високим.
Все, що завозиться, неефективне ніхєра.
Все, що завозиться, неефективне ніхєра.
Як визначали? Риторичне запитання...![]()