autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Mutant | Достоевский **
Вакцинація від Ковід
15 сентября 2025 в 09:57
Хтось в цьому році вже вакцинувався? Які вакцини зараз використовують? Бо в приватних клініках немає, відправляють у державні.
Все більше захворілих в колі знайомих, хочемо сім"єю вакцинуватись, бо 100% дочка з універу рано чи пізно принесе.
Змінено Mutant (09:58 15/09/2025)
harald67 | подсевший на форум **
Re: Вакцинація від Ковід
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 10:30
Mutant 15.09.2025 09:57 пишет:

Хтось в цьому році вже вакцинувався? Які вакцини зараз використовують? Бо в приватних клініках немає, відправляють у державні.
Все більше захворілих в колі знайомих, хочемо сім"єю вакцинуватись, бо 100% дочка з універу рано чи пізно принесе.

А який сенс у тій вакцинації? Хворіють і вакциновані, і не вакциновані. Навіть ті, хто вже по 4 щеплення зробили після цього є такі, які вже пару разів перехворіли. Сімейні лікарі практично усі по 4 щеплення, і вже після четвертого практично усі по одному-два рази перехворіли.
Mutant | Достоевский **
[Re: harald67] 15 сентября 2025 в 10:43
harald67 15.09.2025 10:30 пишет:

А який сенс у тій вакцинації? Хворіють і вакциновані, і не вакциновані. Навіть ті, хто вже по 4 щеплення зробили після цього є такі, які вже пару разів перехворіли. Сімейні лікарі практично усі по 4 щеплення, і вже після четвертого практично усі по одному-два рази перехворіли.

Не бачу сенсу обговорювати необхідність щеплення. Хто не бачить у них сенсу хай не вакцинуються, не моя справа міняти їх думку.
Моє питання зовсім інше.
igg | V.I.P **
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 11:07
Mutant 15.09.2025 10:43 пишет:

Не бачу сенсу обговорювати необхідність щеплення. Хто не бачить у них сенсу хай не вакцинуються, не моя справа міняти їх думку.
Моє питання зовсім інше.

+1 _не перестаю дивуватися безглуздим питанням на питання про доцільність вакцинації

послухаю, бо теж актуально...рік чи 2 тому, прокачував цю тему, тоді ситуація була жахлива - вакцин не було, точніше, вони були але з тупо простроченим терміном дії. Причому, ці протерміновані вакцини у клініках активно пропонували вколоти, а на моє питання: як так???
...показували якийсь мутний лист МОЗ, на підставі якого термін дії, що вказаний на вакцині, автоматично подовжується ще на 2 роки
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 11:19
Mutant 15.09.2025 10:43 пишет:

Моє питання зовсім інше.

Питання не у доцільності/недоцільності вакцинації взагалі, а у тому, що статистика захворюваності на ковід підтверджує абсолютну неефективність усіх вакцин (розроблених поспіхом і запущених без проходження стандартних випробувань) від цієї хвороби. Фактично це вже визнали більшість розвинених країн світу, тому і вакцин на нашому ринку немає.
П.С. Якщо що то у мене 3 щеплення від ковіду є. Отією самою модною від пфайзера.
SARS | Супер писатель! **
[Re: harald67] 15 сентября 2025 в 11:30
Щеплень майже ніколи не робив, окрім примусових. Щойно перехворів пару тижнів на якесь ОРВІ, бо багато на роботі та навколо перехворіли, звертався по страховці в онлайн консультацію то як спитав лікаря щодо тесту на сабж, то відповів що не потрібен, на початкових стадіях лікування однакове. Але за симптомами на ковід таки схоже було.
Змінено SARS (11:54 15/09/2025)
Mutant | Достоевский **
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 11:53
Мені пофіг перехворіли ви ковідом чи ні. Мені пофіг вірите ви в вакцини чи ні.
Я розумію що то автоюашна фішка зайти в тему по якій немає чого сказати і вивалити купу своїх думок. Але дайте мені знайти необхідну мені інфу. Потім розкажете про свої болячки.
Прохання писати тим кому є що сказати по суті мого запитання.
Дякую за терплячість.

harald67 15.09.2025 11:19 пишет:

що статистика захворюваності на ковід підтверджує абсолютну неефективність усіх вакцин

Звісно посилання на цю "статистику" надати неможливо.
На ресурсах антивакцинаторів були б за свого...
Змінено Mutant (12:00 15/09/2025)
Rucha | Достоевский *
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 12:00
Так а в чому проблема записатись через хелсі? Відкрив - повно можливостей хоч на сьогодні!
Mutant | Достоевский **
[Re: Rucha] 15 сентября 2025 в 12:01
Rucha 15.09.2025 12:00 пишет:

Так а в чому проблема записатись через хелсі? Відкрив - повно можливостей хоч на сьогодні!

Я ж здається не питав "Як записатись на вакцинацію?"
Rucha | Достоевский *
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 12:07
Mutant 15.09.2025 12:01 пишет:

А що ти питав? Які вакцини - в хелсі є відповідь. Хто вакцінувався - тобі тут вже написали Що ще не зрозуміло?
SARS | Супер писатель! **
[Re: Rucha] 15 сентября 2025 в 12:37
Rucha 15.09.2025 12:07 пишет:

А що ти питав? Які вакцини - в хелсі є відповідь. Хто вакцінувався - тобі тут вже написали Що ще не зрозуміло?

Та, судячи з його нікнейму, йому щось ексклюзивне потрібно. А з моїм альясом такі теми просто не маю права оминати
Змінено SARS (12:37 15/09/2025)
Mutant | Достоевский **
[Re: Rucha] 15 сентября 2025 в 12:45
Rucha 15.09.2025 12:07 пишет:

Mutant 15.09.2025 12:01 пишет:

Ну якщо я питаю на форумі, то логічно що мене цікавить практична сторона питання від тих хто вакцинувався.
У хелсі вказаний просто перелік вакцин допущених в Україні. Цікавить що колять на практиці і в яких містах.
І поки що ніхто не відписався з тих хто вакцинувався в цьому році.
Rucha | Достоевский *
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 12:53
Прикріплені файли (0 завантажити)
Mutant 15.09.2025 12:45 пишет:

У хелсі вказаний просто перелік вакцин допущених в Україні. Цікавить що колять на практиці і в яких містах.

Ти або не дивився, або дивився неуважно. Все там є.

Ти або не дивився, або дивився неуважно. Все там є
Mutant | Достоевский **
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 12:54
До речі на сайті МОЗ вказано що:
Згідно з оновленими рекомендаціями НТГЕІ, затвердженими наказом МОЗ від 5 серпня 2024 року №1380:
для первинної вакцинації більшості пацієнтів достатньо однієї дози омікрон-специфічної мРНК-вакцини (тобто вакцини, що захищає як проти оригінального уханського штаму вірусу, так і проти штаму Омікрон;

Чи підпадає під це вакцинація Коронаваком які я робив ще у 2021? Хтось вивчав це питання?
Juliet Capulet | Водитель троллейбуса **
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 14:15
Все, що я читала останнім часом з приводу вакцин від Ковід-19, не тішить.
Пфайзер в Україні не зареєстрований. Був, в 2021 році. А зараз вже декілька років - ні.
Зареєстровані в Україні - Короновак (Китай) і Коваксін (Індія).
Але справа навіть не в цьому.
За останні декілька років довели, що м-РНК вакцини неефективні проти сучасних штаммів Ковіда. Розвинені країни припиняють фінансувати їх розробку. Ніяких переваг вакцинованих людей перед невакцинованими не виявлено.
Тому імунологи схиляються до того, що вакцінуватися зараз нічим і немає сенсу
Rucha | Достоевский *
[Re: Juliet Capulet] 15 сентября 2025 в 14:18
Juliet Capulet 15.09.2025 14:15 пишет:

Пфайзер в Україні не зареєстрований.

А як його тоді колять на Курінного (див. малюнок вище)?
Змінено Rucha (14:44 15/09/2025)
Juliet Capulet | Водитель троллейбуса **
[Re: Rucha] 15 сентября 2025 в 14:40
Rucha 15.09.2025 14:18 пишет:

Пфайзер в Україні не зареєстрований.

А як його тоді колять на Курінного (див. малюнок віще)?

Кажуть, що в законі є лазєйкі для ввозу незареєстрованих лікарських засобів. Типу під якісь специфічні програми і т д.
Але головне навіть не це. Все, що завозиться, неефективне ніхєра.
Mutant | Достоевский **
[Re: Juliet Capulet] 15 сентября 2025 в 15:00

За останні декілька років довели, що м-РНК вакцини неефективні проти сучасних штаммів Ковіда. Розвинені країни припиняють фінансувати їх розробку. Ніяких переваг вакцинованих людей перед невакцинованими не виявлено.
Тому імунологи схиляються до того, що вакцінуватися зараз нічим і немає сенсу

Я все думав чи притягне хтось сюди цю Трампівщину... А посилання є на "авторитетні джерела" крім Трампа і Кеннеді?
Бо інші джерела кажуть що не все так погано з м-РНК вакцинами.

В ответ на:

Суперсила мРНК-вакцин полягає в тому, що їх можна оновлювати та виготовляти дуже швидко, на відміну від традиційних вакцин із цілісного вірусу. мРНК-вакцини проти COVID-19 спочатку мали надзвичайно високу ефективність , яка перевищувала 94%. Коли навесні та восени 2021 року з'явилися варіанти SARS-CoV-2 дельта та омікрон , мРНК-вакцини стали менш ефективними у запобіганні інфекціям . Однак вони залишалися високоефективними у запобіганні тяжким захворюванням , тоді як у невакцинованих людей рівень тяжких захворювань та госпіталізацій залишався високим.

Змінено Mutant (15:25 15/09/2025)
Mutant | Достоевский **
[Re: Juliet Capulet] 15 сентября 2025 в 15:01
Juliet Capulet 15.09.2025 14:40 пишет:

Все, що завозиться, неефективне ніхєра.

Як визначали? Риторичне запитання...
[Re: Mutant] 15 сентября 2025 в 15:16
Mutant 15.09.2025 15:01 пишет:

Juliet Capulet 15.09.2025 14:40 пишет:

Все, що завозиться, неефективне ніхєра.

Як визначали? Риторичне запитання...

З твоїм підходом до вакцинації від ковід тебе і родини (дай бог здоров'я Вам усім) яка тобі різниця, якою вакциною щепитися? Ефект плацебо не залежить від вмісту шприця.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 47 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2658