Але, трохи розслабився та отримав по зубах від шахраїв навколоепіцентрівських(на стікері фігурує міст-пошта)

До-замовив(попереднє замовлення було з доставкою в їх офлайн-магаз та опатою при отриманні, але цього разу такий варік був недоступний) 2 банки фарби з доставкою у, найближчий до себе, ец-поштомат...
сплачую(бо інакще не відчинять), відчиняється комірка поштомату, там на мене очікує упаковка, що ретельно обмотана брендованим скотчем ЕЦ...навіть візуально та спиною учуяв - щось не те з упаковкою, помацав ту коробку... так і є, вона наполовину порожня. Розчехлив камеру та засняв відос, як я роздираю ту коробку, а там...замість 2-х банок фарби, що я замовив та сплатив за них, є лише одна

Набрав на ГЛ ЕЦ, кажу отака халепа трапилася...у відповідь, дівчинка каже: не хвилюйтеся, залиште "звернення" на сайті та очікуйте, з вами зв'яжуться із служби підтримки...
Звернення оформив...сиджу, обтікаю
Звісно, ніхто не кинувся зі мною зв'язатися та мене заспокоювати 
Не дуже вірю, що повернуть вартість недоотриманого...але навіть не так шкода тих 500 грн, як огидно відчувати себе ошуканим поважною національною мережею, у 2025 році, карле! Не очікував такої халепи від них...Будьте обережні, ніколи не платіть наперед!
Змінено igg (22:59 23/09/2025)

Відправки пакують люди , хтось провтикав одну банку . Таке трапляється скрізь і все спокійно вирішується .
Але подивіться навколо , та хто працює в НП , Розетці , Епіку і т.д. Зараз все стало дуже складно з робітниками , і справа не в зп , а просто нікому працювати
При цьому замовив у поштомат, що у моєму будинку, а в сусідньому також є. І через 2 будинки іще є поштомат. Що заважало туди закинути?
Позвонив скаржитись, ну хоч тут оперативно зреагували, розпочали розшуки. Аж раптом покупець відзвонився що таки отримав, алі ніяких повідомлень ні йому ні мені щодо наложки, не було.